Concurs UNPR: Cine distribuie mesajele lui Oprea în cazul poliţistului mort, câștigă o vacanțăConcurs inedit organizat de UNPR. Persoanele care distribuie mesajele lui Gabriel Oprea şi ale UNPR sunt recompensate cu excursii la Veneţia, în Valea Prahovei sau cu o cină romantică la un restaurant din Capitală. 

Concurs UNPR: Cine distribuie mesajele lui Oprea in cazul politistului mort, castiga o vacanta
Concurs UNPR: Cine distribuie mesajele lui Oprea în cazul poliţistului mort, câștigă o vacanță
Foto: unprbucuresti.eu

UNPR îi recompensează pe cei care distribuie mesajele lui Gabriel Oprea și ale partidului cu vacanțe, cine romantice sau carți audio. Potrivit regulamentului de pe site-ul partidului politic cei mai activi participanţi vor fi răsplătiți cu o excursie de patru zile pentru o persoană la Veneţia – locul 1, un weekend pentru două persoane pe Valea Prahovei – locul II şi o cină pentru două persoane la un restaurant elegant din Bucureşti – locul III. Există şi cinci menţiuni, cu premii constând în 15 audio book-uri cu mari poeţi români, scrie euractiv.ro. 

În acest moment, primele şase mesaje pe care participanţii trebuie să le distribuie au legătură cu cazul poliţistului Bogdan Gigină, care a murit în timp ce se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Astfel, primul material este declaraţia de luni a ministrului cu privire la accident, iar cel de-al doilea este al Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, care îi ia apărarea lui Oprea, susţinând că membrii săi nu trebuie să cedeze presiunilor publice.

Cel de-al treilea mesaj care trebuie distribuit este comunicatul MAI de duminică, iar al patrulea este cel al UNPR Bucuresti care "condamnă cu fermitate transformarea unei tragedii într-o formă de manipulare a opiniei publice, prin susţinerea unor acuzaţii neîntemeiate şi în afara oricărui context real”.

Participanţii trebuie să distribuie şi două materiale laudative la adresa ministrului, preluate pe site-ul UNPR Bucureşti din Gazeta Poporului şi stiricentrale.ro.

Concursul se desfăşoară în perioada 10 octombrie 2015– 10 septembrie 2016.

Etichete: concurs, gabriel oprea, UNPR, vacanţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE