Condamnat pentru şantaj, Dan Diaconescu vrea un regim de detenţie mai uşorDan Diaconescu, condamnat definitiv la cinci ani și șase luni de închisoare pentru șantaj, vrea să aibă parte de mai multă libertate după gratii şi cere să-și execute pedeapsa în regim semideschis. Judecătorii urmează să ia marţi o decizie în acest caz.

Cererea lui Diaconescu, de inlocuire a regimului de executare a pedepsei, RESPINSA
Cererea lui Diaconescu, de înlocuire a regimului de executare a pedepsei, RESPINSĂ
Foto: lideruldeopinie.ro

Dan Diaconescu a contestat în instanţă regimul de detenţie din Penitenciarul Rahova. Comisia penitenciarului a decis un regim închis de detenţie în cazul lui Diaconescu, scrie evz.ro.

Dan Diaconescu vrea să-şi execute pedeasa în regim deschis sau semideschis, după ce în luna martie a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj.

Pe 4 martie, fostul patron al OTV a fost condamnat pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Diaconescu le-a cerut 200.000 de euro si respectiv 100.000 de euro pentru a nu difuza campanii de presa impotriva lor, în care erau dezvăluite presupuse fapte de coruptie. După aflarea sentinţei, fostul patron OTV a aşteptat să fie săltat de acasă de către poliţişti.

Etichete: condamnat, dan diaconescu, Dan Diaconescu şantaj, închisoare, penitenciar, şantaj

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE