Conducerea Bancpost, SCHIMBATĂ. Philippos Karamanolis, noul preşedinte al companieiPhilippos Karamanolis va fi, din 16 mai, noul Preşedinte Executiv al Bancpost. El îl înlocuieşte pe George Georgakopoulos.

Conducerea Bancpost, SCHIMBATA. Philippos Karamanolis, noul presedinte al companiei
Conducerea Bancpost, SCHIMBATĂ. Philippos Karamanolis, noul preşedinte al companiei
Foto: youtube.com

Preluarea funcţiei de către Philippos Karamanolis este subiectul obţinerii autorizării din partea Băncii Naţionale a României, se menţionează în comunicatul companiei, citat de mediafax.ro.

"Philippos Karamanolis deţine o experienţă bogată în domeniul financiar-bancar şi o cunoaştere aprofundată a prezenţei internaţionale a Grupului Eurobank, ceea ce conferă valoare adăugată activităţilor noastre din România. Îi dorim mult succes, în îndeplinirea noilor atribuţii în cadrul Bancpost. În acelaşi timp, ne exprimăm deplina apreciere pentru contribuţia semnificativă pe care George Georgakopoulos a adus-o Bancpost în ultimii ani şi în special pentru rolul decisiv în remodelarea Bancpost într-o bancă modernă şi profitabilă.", a spus Stavros Ioannou, Deputy CEO al Eurobank Group.

Philippos Karamanolis a ocupat în perioada 2005 – 2008 poziţia de vicepreşedinte executiv în cadrul Bancpost. De atunci, a fost Preşedinte al Comitetului Executiv al Eurobank Serbia.

Etichete: bancpost, director bancpost

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE