Conducerea spitalului din Piteşti şi asistenta-şefă, AMENDATE în cazul bebeluşilor bolnaviConducerea Spitalului de Pediatrie Pitești și asistenta-şefă au fost amendate de Direcția de Sănătate Publică, deoarece, conform verificărilor, în acelaşi salon au fost internaţi copii cu afecţiuni diferite.

Conducerea spitalului din Pitesti si asistenta-sefa, AMENDATE in cazul bebelusilor bolnavi
Conducerea spitalului din Piteşti şi asistenta-şefă, AMENDATE în cazul bebeluşilor bolnavi
Foto: smartandhappychild.ro

Directorul spitalului a primit o amendă de 1.000 de lei, iar asistentă șefă a aceleiași unități medicale a fost amendată cu 500 de lei, doarece triajul copiilor s-a făcut în aceeaşi încăpere în care se aflau bebeluşi cu boli digestive sau cu unele respiratorii, potrivit Digi 24, citat de libertatea.ro.

În spitalele din Capitală sunt internați 15 copii din județul Argeș, 12 la Spitalul „Marie Curie" și trei la "Matei Balș". Cinci bebeluși (trei de la „Marie Curie" și doi de la „Matei Balș") au fost confirmați cu rotavirus. Medicii nu reușesc să își dea seama sursa infecțiilor celor 27 de bebeluș care au ajuns în București. Cu toate aceste, Ministerul Sănătății a anunțat, joi, că este exclus ca micuții să se fi îmbolnăvit în spital și a precizat că nu poate fi vorba despre un focar.

Un bebelul de 11 luni din Topoloveni a murit în urma complicațiilor apărute în urma infecției cu bacteria E.Coli. Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a deschis, miercuri, dosar penal în cazul morții fetiței și s-a luat în calcul deshumarea copilului. Părinții s-au opus.

Etichete: bacterie, bebeluşi, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE