Conducerea unei creşe din Bucureşti nu a anunţat părinţii că a fost raportat un caz E-coli în grupăConducerea unei creşe din Bucureşti nu a anunţat părinţii copiilor că a fost raportat un caz de E-coli în cadrul grupei. Mai precis, deşi mama unei fetiţe diagnosticate miercuri cu o tulpină de E-coli a anunţat conducerea instituţiei în aceeaşi zi în care a primit răspunsul de la medicul de familie, părinţii celor 240 de copii care frecventează creşa nu au aflat nici vineri acest lucru.

Conducerea unei crese din Bucuresti nu a anuntat parintii ca a fost raportat un caz E-coli in grupa
Conducerea unei creşe din Bucureşti nu a anunţat părinţii că a fost raportat un caz E-coli în grupă
Foto: biobee.ro

Fetiţa, în vârstă de un an şi două luni, a fost diagnosticată miercuri cu o tulpină uşoară de E-coli, la un control de rutină. Medicul de familie i-a prescris tratament cu antibiotic, iar mama copilei a anunţat imediat creşa şi Direcţia de Sănătate Publică.

Părinţii celorlalţi copii înscrişi la Creşa Nr.13 din Sectorul 6 nu ştiau însă nici vineri despre acest caz, informează stiri.tvr.ro.

Reprezentanţii DSP au evitat să răspundă referitor la acest caz. Au comunicat doar că vor avea un punct de vedere când vor finaliza ancheta. Până atunci, au dispus igienizarea generală în creşă.

Fetiţa diagnosticată cu E-coli a fost consultată de medicii de la Spitalul de Urgenţă „Marie Curie" şi nu a avut nevoie de internare.

Etichete: creşă, cresa bucuresti, e-coli, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE