Confortul termic ideal îl asigură un ventilator inteligentIndiferent dacă e toamnă, iarnă sau vară, avem nevoie de un ambient mereu prielnic în locuință, la birou și în diversele spații închise în care ne petrecem timpul. Căutăm întotdeauna soluții care să ni se potrivească și care să ne ofere rezultatele la care visăm, dar de cele mai multe ori parcă avem tendința să facem alegeri neinspirate. Spre exemplu, când vine vorba de ventilatoare, una dintre problemele principale pentru care nu beneficiem de rezultatele scontate e tocmai lipsa informării insuficiente cu privire la acestea. 

Ventilator
Ventilator

Pro Vent este un distribuitor de renume pe piața din România, care ne întâmpină de fiecare dată cu cele mai la îndemână soluții, ideale atât din punct de vedere al rezultatelor asigurate, cât și al prețului rentabil la care pot fi achiziționate. Pentru că o cauză a lipsei de confort necesare o constituie alegerea ventilatorului nepotrivit, în rândurile de mai jos dispunem de un ghid eficient. Acesta este pus la dispoziție de experții din spatele site-ului pro-vent.ro, tocmai pentru a putea beneficia în sfârșit de un aer corespunzător, în orice vreme.

Confortul ideal depinde de ventilatorul ales!

Trebuie știut că pentru a obține un confort termic optim în spațiul dorit este necesară instalarea ventilatorului potrivit și nu a oricărui model. Amalgamul de modele oferit de piață ne poate deruta, de aceea recomandat este să ne orientăm în căutarea produsului dorit după un ghid bine structurat, care ia în calcul toți factorii ce îi implică acest proces.

Începând de la dimensiuni, formă, material, componente și până la preț, este necesară cunoașterea unor detalii care în final vor face diferența. Pentru a evita orice dezamăgire ulterioară, iată ce trebuie avut în vedere în alegerea ventilatorului.

  • Ce spațiu va avea camera unde se va amplasa?

Trebuie înainte de toate să se țină cont de locul în care se va monta ventilatorul. Dacă de exemplu acesta este dedicat sufrageriei, este necesară alegerea unuia din categoria celor casnice, dar nu a oricărui model. Pentru aceasta încăpere este necesar unul cu putere mare și picior de susținere. Un model de tip lustră ar putea fi perfect în acest caz.

În cazul în care se dorește amplasarea sa în dormitor, de preferat este ca dimensiunile sale să fie ceva mai mici. Spre exemplu, un model cu diametru de până la 40 cm ar fi ideal pentru astfel de spații mai înguste.

Când ventilatorul este dedicat însă biroului, mare atenție să nu depășească dimensiunile specifice în general acestor încăperi, pentru că ar putea crea disconfort, deci o piedică în dobândirea puterii de concentrare necesară. În oricare dintre situații, pro-vent.ro asigură ventilatoare clasificate după dimensiuni dintre care se poate alege.

  • Ce motor este mai potrivit?

Puterea motorului este un alt factor de avut în vedere în alegerea ventilatorului. Acesta trebuie să fie suficient de puternic pentru a ventila corespunzător aerul din încăperea în care va fi montat. Modelele care au puterea de apx. 50w sunt în general cele mai recomandate pentru spațiile rezidențiale. Sfatul unui expert poate fi de asemenea folositor pentru a lua cea mai bună decizie.

  • Care este cel mai indicat magazin pentru ventilatoare?

Întrucât diversitatea pieței crează confuzie la acest capitol, preferabil este ca dispozitivul să fie achiziționat dintr-un loc cunoscut, despre care să se știe că oferă profesionalism și calitate. Spre exemplu, pro-vent.ro este unul dintre puținele magazine online care le oferă pe ambele, alături de cele mai accesibile prețuri pentru publicul larg.

  • Ce este mai recomandat: un ventilator fix sau unul mobil?

Fiecare dintre acestea a fost creat în anumite scopuri, pentru a fi utilizate în anumite circumstanțe. Spre exemplu, cele mobile funcționează prin ventilarea aerului din stânga spre dreapta, răcorind în timp util aerul din încăpere. Desigur, în general acest tip oferă posibilitatea de a funcționa în același regim ca un ventilator fix. Se utilizeaza în funcție de necesitate, după cum se dorește propagarea aerului. Cele fixe, în schimb, ventilează întotdeauna doar într-o singură direcție.

  • Cu ce viteză ar trebui să ruleze ventilatorul?

Este un criteriu important de avut în vedere în selecția ventilatorului potrivit. Marea majoritate a produselor de pe piață dispune de un număr de cel mult trei viteze, dar desigur că sunt și altele care oferă posibilități ce depășesc viteza de 3.

De asemenea, extrem de important de avut în vedere este tipul butoanelor din dotare. După modul în care se prezintă, un utilizator își poate da seama dacă investește în ceva de calitate. Manevrarea facilă este necesară pentru o utilizare practică și care să nu impună probleme.

Iată deci câteva dintre cele mai importante aspecte de avut în vedere pentru ca ventilatorul ales să fie potrivit, iar rezultatele pe care le oferă să se ridice la înălțimea așteptărilor întotdeauna. Cei interesați de produse înalt calitative, ce depășesc cu lejeritate standardele impuse, găsesc pe pagina pro-vent.ro produsele de care au cu adevărată nevoie.

 

 

 

 

0/1 COMENTARII
Ala cu peroanele
24 Oct 21:01
+0
VOTURI
-0
Alooo... gara?
Be trei sute si ceva, voi sunteti constienti ca vine iarna? Adica frig? Ce pacatele aluia cu mnezeii lui Gigi Becali faceti voi cu un ventilator iarna?

Adica, neah, inteleg, reclama reclama, banii bani, radem, glumim, dar in incinta!
Puneti si voi un (P) in titlu, sa nu ne mai pierdem timpul citind tampenii, iar in cazul asta tampenii inutile. Vreau sa fie racoare in camera, deschid geamul, nu cumpar ventilatoare.

Asta-i articol de vara. Acum ar fi mers unul cu radiatoare...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE