CONFRUNTARE ELECTORALĂ. Contre între Nicuşor Dan şi Gabriela Firea. De la ce a pornit disputaALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, s-a arătat deranjat, luni, într-o dezbatere televizată, de laudele actriţei Rodica Popescu Bitănescu pentru candidatul PSD Gabriela Firea, afirmând că îi aduc aminte "de Epoca de Aur", social-democrata afirmând că Nicuşor Dan recurge la jigniri şi, "dacă nu ai bun simţ, degeaba avem multă carte".

Nicusor Dan si Gabriela Firea
Nicuşor Dan şi Gabriela Firea

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Disputele au pornit după ce, în cadrul unei dezbateri televizate la care au participat mai mulţi candidaţi la Primăria Capitalei, la Antena 3, le-a fost dat cuvântul şi susţinătorilor candidaţilor. Actriţa Rodica Popescu Bitănescu a susţinut-o pe candidatul PSD, Gabriela Firea.

"Eu am venit aici ca să o susţin clar pe Gabriela Firea. De ce? Pentru că o cunosc (...) Când eram pregătită să nu mă mai prezint la vot, deodată mi-a trezit interesul Gabriela Firea (...) Ea ştie să asculte oamenii, ştie să găsească soluţia cea mai bună pentru tot şi iubeşte actorii (...) A fost foarte încolţită în seara asta, dar te-ai descurcat extraordinar, eşti grozavă", a spus artista, citată de news.ro

În timpul acestui discurs, susţinătorii candidatului USB, Nicuşor Dan, printre care şi jurnalistul Liviu Mihaiu, au vociferat în sală, motiv pentru care Gabriela Firea a intervenit: "Cred că susţinătorii (lui Nicuşor Dan - n.r.) ar trebui să aibă mai multă deferenţă faţă de artiştii neamului (...) Cred că totul începe de la bun simţ. Dacă nu ai bun simţ, degeaba avem multă carte".

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Nicuşor Dan s-a arătat deranjat de comentariile sociale-democratei şi şi-a apărat grupul de susţinători. "Au fost atacaţi. Dumnealor s-au manifestat ca la orice manifestare care le aduce aminte de Epoca de Aur. Cam aşa a fost pledoaria doamnei pentru dumneavoastră", a spus candidatul USB către Rodica Popescu Bitănescu.

Gabriela Firea a comentat că el "jigneşte valorile acestui neam". Actriţa Rodica Popescu Bitănescu a intervenit în apărarea sa, criticându-l pe Nicuşor Dan.

"Familia mea a făcut puşcărie politică. Tata a fost închis ca ţărănist. Eu am făcut foamea, frigul şi frica, ce n-ai făcut dumneata la vârsta dumitale. Te rog foarte mult să te controlezi de aici înainte când vorbeşti, să nu mai faci acuzaţii, că nu cunoşti viaţa mea personală. Ai văzut vreo piesă de-a mea, domnul Dănuţ? N-ai văzut", a spus artista.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Candidatul USB a continuat însă atacurile la adresa discursului susţinătorilor Gabrielei Firea.

"Eu m-am referit la manifestarea dumneavoastră, care ne-a adus aminte, mie şi susţinătorilor mei, de Epoca de Aur şi cam asta este în acea zonă. Se numeşte Gabriela Firea, dar este PSD. Dumneavoastră sunteţi acolo în loc de domnul Dragnea, în loc de domnul Ponta, de domnul Şova, de domnul Onţanu", a spus el.

Comentariile lui Nicuşor Dan au deranjat-o pe Rodica Popescu Bitănescu, care s-a plâns de comportamentul candidatului USB. "Eu am venit cu plăcere aici s-o susţin pe Gabi Firea. N-am venit din Epoca de Aur. Eu am trăit în epoca... Să ştii că eu am trăit şi pe timpul lui Carol al II-lea. Atunci m-am născut (...) Habar n-ai, dacă gândeşti aşa lucrurile se pot repeta, fii atent. Nu faci decât mişto, da?", a spus artista.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, confruntare electorală, Gabriela Firea, nicuşor dan

0/1 COMENTARII
Hartistii
24 mai 14:07
+0
VOTURI
-0
Halal comentariu la "hartistii neamului"... Aveam o alta parere, mult mai buna, despre dna Bitanescu. Mi-am schimbat-o. Tata si mahalagioaica.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE