Congres PSD: Dragnea cere PSD-iştilor să NU voteze pe baza unor bileţeleLiviu Dragnea a declarat în discursul pe care l-a susținut la Congresul Extraordinar al PSD, că delegații social-democraţi trebuie să voteze cu responsabilitate conducerea din eșalonul 2 al partidului, și nu în bloc, cu bilețele.

Congres PSD: Dragnea cere PSD-istilor sa NU voteze pe baza unor biletele (Foto gandul.info)
Congres PSD: Dragnea cere PSD-iştilor să NU voteze pe baza unor bileţele (Foto gandul.info)

"Dragi prieteni, astăzi Congresul va alege o nouă echipa de conducere. Vreau sa votati cu responsabilitate, nu pe baza unor biletele. Vreau sa intelegeti prioritatile, anul viitor este un an electoral. Intreaga tara va fi supsusa la vot. Tara este mai singura, alegerile au aratat ca partidul are o forta extraodinara de a se schimba. Cand mergeti acasa, sa le spuneti oamenilor ca vreți sa contruim România de la capăt. Datoria mea este una singură: VICTORIE în 2016", a declarat Liviu Dragnea, şeful PSD, citat de realitatea.net. 

Congres Extraordinar PSD. Cine vor fi noii şefi ai Partidului Social Democrat (PSD)

În cadrul Congresului Executiv al PSD de duminică, de la Sala Palatului, vor fi aleşi şefii din eşalonul 2 al partidului. Pentru cele 15 funcţii de conducere s-au înscris 23 de social-democraţi, funcţiile vizate fiind un post de preşedinte executiv şi 14 vicepreşedinţi.

PROTEST în negru al liberalilor, la Congresul Extraordinar al PSD. VIDEO

Liberalii au organizat, duminică, un protest chiar în faţa Sălii Palatului, acolo unde peste 4.000 de delegaţi social-democraţi îşi aleg conducerea partidului PSD pentru următorii ani. Liberalii au venit îmbrăcaţi în negru.

Ponta, la Congresul Extraordinar al PSD: Nu mai candidez la nicio funcţie

Premierul Victor Ponta, fost preşedinte al PSD, a susținut un discurs, sâmbătă, în fața membrilor PSD adunați la Congresul Extraordinar în care a precizat că nu mai candidează pentru nicio funcţie.

Etichete: biletele, CONGRES EXTRAORDINAR PSD, Liviu Dragnea, vot

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE