Congresul de înfiinţare a Mişcării Populare va avea loc sâmbătă"Mișcarea Populară", formaţiunea politică în care s-a înscris şi fostul preşedinte Traian Băsescu, va fi înfiinţată sâmbătă, într-un congres organizat la Sala Palatului.

Congresul de infiintare a Miscarii Populare va avea loc sambata
Congresul de înfiinţare a Mişcării Populare va avea loc sâmbătă
Foto: activenews.ro

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, în cadrul lucrărilor congresului programat sâmbătă de la ora 12.00, vor avea loc alegeri pentru președinția partidului, pentru membrii Consiliului Executiv Național, precum și pentru membrii Comisiei de cenzori și ai Comisiei de Arbitraj și Integritate.

Pe 10 octombrie, a doua zi după ce s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară, fostul președinte Traian Băsescu afirma, la Colegiul Național al formațiunii, desfășurat la Sinaia, că nu îi place actuala denumire a PMP și recomandă schimbarea în "Mișcarea Populară".

''Pregătim congresul, e foarte important, trebuie să fie un congres de relansare a partidului și să aibă și semnificația lui în schimbarea denumirii. Mie nu îmi place PMP, mă consult cu voi, eu zic să fie 'Mișcarea Populară', fără 'P' în față'', a spus atunci Traian Băsescu.

Etichete: mişcarea populară, Partidul Mişcarea Populară

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE