Congresul PSD se reuneşte, vineri, pentru a valida candidatura lui Ponta la prezidenţialeALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Congresul PSD se va reuni, vineri, la Alba Iulia, pentru a valida candidatura premierului Victor Ponta la alegerile prezdenţiale.

Congresul PSD se reuneste, vineri, pentru a valida candidatura lui Ponta la prezidentiale
Congresul PSD se reuneşte, vineri, pentru a valida candidatura lui Ponta la prezidenţiale
Foto: tsdtg-jiu.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Evenimentul va începe la ora 17.30, la sala Cupola a hotelului Mercur, scrie Mediafax.

Congresul va avea o parte tehnică, în care va fi validată candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale, precum şi o parte de discursuri.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În premieră, discursurile ţinute de preşedintele PSD, Victor Ponta, şi de preşedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, vor putea fi audiate de 30.000 de delegaţi, care se vor reuni, separat, în fiecare organizaţie judeţeană în parte.

Astfel, conferinţele judeţene ale organizaţiilor PSD se vor întruni la ora 16.30, cu o oră înaintea Congresului, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Legătura dintre Alba Iulia şi organizaţiile judeţene se va face printr-un sistem de video-conferinţă, interactiv.

Astfel, în partea tehnică, vicepreşedinţii regionali vor lua cuvântul şi vor anunţa rezoluţiile adoptate la nivelul regiunilor lor în ceea ce priveşte candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Organizaţia PSD Bucureşti se va reuni, vineri, începând cu ora 16.30, la Romexpo, în prezenţa a 1000 de delegaţi.

În mod inedit, preşedinţii organizaţiilor judeţene nu se vor afla la Alba Iulia unde se desfăşoară lucrările Congresului, ei fiind alături de delegaţii lor, la conferinţele judeţene.

Victor Ponta îşi va lansa candidatura la prezidenţiale în 20 septembrie, de ziua sa, evenimentul fiind programat să aibă loc în Bucureşti, pe Arena Naţională, în faţa a zeci de mii de persoane.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În 29 iulie, la Consiliul Naţional al PSD reunit la Craiova, Victor Ponta şi-a anunţat intenţia de candida la Preşedinţia României, Consiliul adoptând o rezoluţie prin care propune Congresului validarea candidaturii.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, candidatură, candidatura presedintie, congres, psd, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h