Consilier PNL, fotografiat în timp ce simula o execuţie în stilul teroriştilor ISISMihai Bogdan Bicsi, consilier PNL din Suceava, a fost fotografiat în timp ce simula o execuţie în stilul teroriştilor ISIS. Imaginile au fost publicate pe Facebook și ar proveni din timpul unei petreceri de "Sfântul Ilie”, organizate în Voroneţ, judeţul Suceava.

Mihai Bogdan Bicsi, fost viceprimar, ţine în mână o drujbă îndreptată spre gâtul unei persoane aflate în genunchi, legate cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean.

Descrierea fotografiei publicate conţine sintagma „Terorist ISIS capturat la Voroneţ". Cel care a postat fotografia este cel care era legat cu funia.

Potrivit adevarul.ro, un alt consilier local al municipiului Suceava, Ovidiu Milici de la ALDE, a comentat postarea respectivă într-un stil în care pare că încurajează gestul colegului său: "Bogdane, eşti sigur că e legat bine?".

Postarea a fost ștearsă joi, în jurul orei 15.30, după ce în presa centrală au apărut mai multe articole pe această temă.

Într-o altă fotografie, consilierul Bogdan Bicsi ţine în mână o seceră şi un ciocan, un simbol folosit pentru reprezentarea comunismului şi al partidelor comuniste.

Etichete: ISIS, Mihai Bogdan Bicsi, teroristi isis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE