Consilieră din Direcţia de Învăţământ Sector 4, arestată pentru luare de mităO consilieră din cadrul Direcţiei de Învăţământ şi Tineret sector 4 a fost arestată preventiv, marţi, pentru luare de mită. Femeia este acuzată că ar fi asigurat, pentru patronul unei firme de construcţii care i-a dat şpagă, contracte cu mai multe şcoli de pe raza sectorului.

Consiliera din Directia de Invatamant Sector 4, arestata pentru luare de mita
Consilieră din Direcţia de Învăţământ Sector 4, arestată pentru luare de mită
Foto: canal3.md

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti - Secţia anunţă, printr-un comunicat de presă, că a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a consilierului din cadrul Direcţiei de Învăţământ şi Tineret sector 4, Luiza Maria Toader, cercetată pentru luare de mită, dar şi a lui Ion Cicu, reprezentatul unor societăţi comerciale, cercetat pentru dare de mită.

Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în perioada martie - septembrie 2015, Luiza Maria Toader a primit direct de la Ion Cicu, reprezentantul unor societăţi comerciale ce au încheiat şi au derulat, prin achiziţie directă, în cursul anului 2015 contracte de livrări bunuri şi prestări servicii/lucrări cu mai multe unităţi şcolare de pe raza sectorului 4, bunuri materiale de cel puţin 21.855, 222 lei, arată Parchetul.

Potrivit procurorilor, este vorba de materiale de zugrăvit, de construcţie şi de amenajare interioară, precum şi de obiecte casnice şi electrocasnice, în schimbul cărora Luiza Maria Toader ar fi asigurat pentru agenţii economici reprezentaţi de Ion Cicu existenţa şi plata fondurilor băneşti necesare încheierii şi derulării de contracte cu unităţile şcolare de pe raza sectorului 4 Bucureşti.

Ambii au fost arestaţi preventiv.

 

Etichete: Parchet, Sectorul 4, şpagă

0/1 COMENTARII
Nathalia
16 Jun 05:32
+0
VOTURI
-0
Mda........
Eu vânzător de bună credință, sunt chemată la Parchet în 3 inie 2016 , să dau cu subsemnatul "N" ore pentru că am vândut o casă acestei doamne , anul trecut în februarie 2015. Pentru ceeeeee??? Vând un imobil, care îmi aparținea în mod legal , unei doamne care conform comunicatului de presa nu era "ușă de biserică " . Cine plătește pentru timpul meu pierdut, pentru disconfortul creat, pentru nervii mei și ai familiei mele ???????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE