Consiliere medicală GRATUITĂ pentru mame şi copii, la un târg de produse pentru copiiVizitatorii unui târg de produse pentru copii, organizat la începutul lunii viitoare la Bucureşti, vor putea beneficia gratuit de consiliere medicală. Peste 50 de ore de consiliere vor fi oferite gratuit vizitatorilor de medici specializaţi în ginecologie/ecografie, neonatologie si pediatrie.

Consiliere medicala GRATUITA pentru mame si copii, la un targ de produse pentru copii
Consiliere medicală GRATUITĂ pentru mame şi copii, la un târg de produse pentru copii
Foto: organizatorii

Intre 5 si 8 noiembrie, la Romexpo, va avea loc Baby Boom Show. În cadrul evenimentului, organizatorii ofera posibilitatea ca mamicile si viitoarele mamici sa beneficieze de consiliere medicala gratuita.

Clinica Baby Boom Show sustinuta de MedLife ofera o serie de servicii medicale GRATUITE pentru gravide si copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani, in urmatoarele specializari: ginecologie/ecografie, neonatologie si pediatrie. Peste 50 de ore de consiliere sunt oferite gratuit de medicii clinicilor MedLife.

In completarea serviciilor Clinicii Baby Boom powered by MedLife a fost creat Centrul de Recuperare Medicala Baby Boom powered by Kinetobebe. In cadrul acestuia, parintii isi pot duce copii la sedinte GRATUITE de evaluare motrica si de logopedie oferite de medici specializati in dezvoltarea copiilor.

Totodată, organizatorii anunţă şi reduceri semnificative la produsele pentru copii.

Programul de vizitare la Baby Boom Show este următorul:

- 5 - 7 noiembrie, zilnic intre orele 10:00 – 19:00

- 8 noiembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul auto si pietonal se face pe la Poarta B, din Bd. Expozitiei. Biletul de intrare in pavilionul expozitional costă 10 lei.

Etichete: copii, gratuit, medici, Romexpo, târg Romexpo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE