Consilierii locali din sectorul 1 au respins înfiinţarea unor societăţi comerciale ale PrimărieiDan Tudorache, primarul sectorului 1, spune că, la ora actuală, toate activitățile de prestări servicii de pe teritoriul sectorului sunt subînchiriate unor societăți private. Spre exemplu, ADP Sector 1 are doar 39 de angajați, care asigură conducerea. În rest, dacă un copac cade, din cauza vântului, el trebuie degajat de pe carosabil sau de pe trotuar de către un agent economic privat, plătit din bugetul local.

Consilierii locali din sectorul 1 au respins infiintarea unor societati comerciale ale Primariei
Consilierii locali din sectorul 1 au respins înfiinţarea unor societăţi comerciale ale Primăriei

Edilul Sectorului 1 crede că aceste activități ar trebui prestate de către societăți comerciale ale Primăriei, având drept unic acționar Consiliul Local. În acest fel, banii ar rămâne la bugetul local și ar dispărea suspiciunile privind anumite interese, darea și luarea de mită, explică Dan Tudorache.

El mai spune că Primăria Sectorului 1 a dovedit că poate fi un bun administrator, având o societate CET Grivița, care funcționează de 12 ani și este pe profit.

Vineri, reuniți în ședința extraordinară, consilierii locali au respins, cu voturile grupurilor USB și PNL, trei proiecte de hotărâre care prevedeau înființarea unei societăți de pază, a uneia care să presteze servicii pe terenuri și a unei a treia, care ar fi urmat să presteze servicii pentru clădirile aflate în administrarea Autorității Locale Sector 1, scrie bucurestifm.ro.

Primarul Dan Tudorache spune că cei din grupul USB nu ar fi fost bine informați cu privire la cele trei proiecte, în vreme ce consilierii PNL ar fi votat împotrivă din cauza că ar avea interese în zona societăților de pază care au, în prezent, contracte cu Primăria Sectorului 1.

Etichete: Dan Tudorache, Primăria Sector 1, sedinta primaria sector 1, societati comerciale

0/3 COMENTARII
Trahanache
16 Oct 15:43
+0
VOTURI
-0
Ba Galbeaza, du-te ba la munca, nu mai atirna la dom primar, sa trăiți, sa trăiți dom primar, asta nu stie ce spune.
Galbeaza Dan
16 Oct 15:37
+0
VOTURI
-0
Bre, nea Tudorache eu is angajat la pols, la paza si ma da afara am 4 copilași mici si ramin pe drum
Tudorache
15 Oct 16:17
+0
VOTURI
-0
De acord cu SRL-ul, avem salarii mizerabile in primarie, poate asa mai castigam si noi ceva, ca la Negoita la sector 3, unde s-au imbogatit nemernicii. Noi cum sa mai scoatem un banut, ca astia..de la salvatia patria, stau cu ochii pe noi ca pe butelie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE