Consilierul prezidenţial Dan Mihalache a adormit pe scaun într-o întâlnire oficială FOTOConsilierul prezidenţial Dan Mihalache a fost surprins dormind în timpul unei întâlniri cu o delegaţie din Serbia.

Consilierul prezidential Dan Mihalache a adormit pe scaun intr-o intalnire oficiala FOTO
Consilierul prezidenţial Dan Mihalache a adormit pe scaun într-o întâlnire oficială FOTO
Foto: click.ro, via adevarul.ro

La jumătatea lunii iulie, preşedintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită în Serbia, însoţit de o delegaţie din care făcea parte şi consilierul prezidenţial Dan Mihalache. Un membru al delegaţiei sârbe a realizat câteva fotografii în care Dan Mihalache pare să fi adormit chiar în timpul întâlnirii cu delegaţia ţării gazdă, potrivit Click.ro.

Şeful statului a fost însoţit la Belgrad de şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, de consilierul pe politică externă, Lazăr Comănescu, şi de consilierul pe securitate naţională, Ion Oprişor. 

Cum răspunde DAN MIHALACHE:

Mihalache a declarat, pentru stiripesurse.ro, următoarele:

Văd că prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegaţia română astepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre preşedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o oră. De altfel cine se uită la poza vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi, mai degrabă e vorba de un binevoitor român.


Etichete: Dan Mihalache, întâlnire, somn

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE