Consiliul de administraţie al CNAB se va reuni pentru numirea unui nou director generalConsiliul de Administraţie se va reuni pentru a desemna un nou director general interimar, au transmis oficialii Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, după demisia lui Dan Baciu. 

Consiliul de administratie al CNAB se va reuni pentru numirea unui nou director general
Consiliul de administraţie al CNAB se va reuni pentru numirea unui nou director general

Dan-Dumitru Baciu, directorul general interimar al CNAB, a transmis consiliului de administraţie o notificare prin care reunţă la mandatul de director general, potrivit unui comunicat transmis de CNAB. "Demisia este un lucru obişnuit atunci când există un decalaj între nivelul aşteptărilor şi ceea ce poate fi livrat (...)" a declarat Dan-Dumitru Baciu.

Dan Baciu și-a dat demisia miercuri din funcția de director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), la opt luni după ce a fost numit, după ce fostul director general, Bogdan Mindrescu, a demisionat după publicarea raportului Corpului de control al premierului care a anunțat o serie de nereguli în ultimi ani.b

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a declarat, săptămâna trecută, că, în urmă cu o lună, au început procedurile de selecție pentru un nou director la Compania de Aeroporturi București, însă nu este o măsură imediată pe care o va lua împotriva actualului manager. Detalii, aici. 

Etichete: aeroporturi Bucureşti, consiliu de administrarie aeroporturi bucuresti, dan baciu, demisie dan baciu, reunire consiliu administratie

0/1 COMENTARII
geo
04 oct 16:22
+0
VOTURI
-0
Intre timp, de-abia se incarca site-ul digibuc despre care doamna Firea spunea ca s-au comparat echipamente performante.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE