Consiliul de Administraţie al Tarom se întruneşte din nou, luni. Analizează activitatea directoruluiConsiliul de Administraţie al TAROM se reuneşte, luni, pentru a analiza activitatea de management a directorului general Christian Heinzmann.

Consiliul de Administratie al Tarom se intruneste din nou, luni. Analizeaza activitatea directorului
Consiliul de Administraţie al Tarom se întruneşte din nou, luni. Analizează activitatea directorului
Foto: ziuanews.ro

Reamintim că Heinzmann a pierdut funcţia de accountable manager, începând cu data de 22 martie, scrie economica.net, citând Agerpres.

'Consiliul de Administraţie m-a informat, analizând raportul de la Autoritatea Aeronautică, că au constatat suspendarea directorului general din funcţia de accountable manager, ceea ce înseamnă, practic, managerul responsabil. După regulile aviaţiei, acest manager trebuia să asigure resursele financiare şi pe cele de personal pentru îndeplinirea misiunii companiei. Termenul pe care l-a dat Autoritatea Aeronautică este 22 (martie - n. r.). Deci, până atunci, directorul general încă deţine această funcţie, dar, cu această dată, cu data de 22, nu va mai putea să o îndeplinească', a anunţat, vineri, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, într-o conferinţă de presă.

Faptul că Heinzmann nu mai este, începând de marţi, accountable manager, înseamnă că el nu mai poate gestiona activitatea curentă şi strategia de zbor.

Potrivit ministrului, Consiliul de Administraţie se va întâlni luni, în regim de urgenţă, şi va lua o decizie cu privire la viitorul companiei TAROM.

'Am solicitat lămuriri CA privind paşii următori. Ei mi-au comunicat că se vor întâlni în regim de urgenţă. Şi-au propus ca lunea viitoare, deci în 3 zile, să se întâlnească şi să ia o decizie finală asupra viitorului acestei companii, pentru că aceste măsuri trebuie luate cât mai rapid, având în vedere că suntem deja în luna a treia şi până la finele anului va trebui să ieşim cu un rezultat financiar corespunzător', a spus el.

Etichete: Christian Heinzmann, tarom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE