Consiliul de Administrație al TAROM se va întruni vineriConsiliul de Administrație al TAROM urmează să se întrunească vineri.

Consiliul de Administratie al TAROM se va intruni vineri
Consiliul de Administrație al TAROM se va întruni vineri
Foto: razvanpascu.ro

Conform unor surse Agerpres.ro, Consiliul de Administrație al TAROM urmează să se întrunească vineri.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a solicitat Autorității Aeronautice Civile din România să finalizeze joi investigația de la TAROM, iar Consiliului de Administrație al companiei i-a recomandat să ia act de concluziile raportului, de situația generală creată în companie și să acționeze conform atribuțiilor legale.

Într-un comunicat de presă remis miercuri seară, acesta  cere angajaților și managementului executiv al companiei să își desfășoare activitatea în condiții normale, fără să pună în pericol regularitatea zborurilor și siguranța pasagerilor.

"După acțiunea de protest a salariaților TAROM din cadrul Direcției Tehnice, desfășurată pe parcursul zilei de astăzi, 16 martie a.c., solicit atât angajaților companiei, cât și managementului executiv să își desfășoare activitatea în condiții normale, fără a periclita regularitatea zborurilor și siguranța pasagerilor. Întârzierile repetate ale curselor TAROM, tratarea necorespunzătoare a pasagerilor și comunicarea defectuoasă a managementului cu angajații riscă să afecteze imaginea companiei. Toate acestea, coroborate cu incidentul în care a fost implicată aeronava TAROM la Budapesta, mă determină să solicit Autorității Aeronautice Civile din România, conform competențelor instituției, să finalizeze mâine, 17 martie 2016, investigația de la TAROM. De asemenea, recomand întrunirea de urgență a Consiliului de Administrație al TAROM care să ia act de concluziile raportului, de situația generală creată în companie și să acționeze conform atribuțiilor legale', a afirmat miercuri Dan Costescu.

Etichete: protest, tarom, trafic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE