Consiliul de Administraţie al TVR se întruneşte, miercuri, pentru a desemna un nou şefConsiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televizune a transmis Parlamentului că va reuşi să se întrunească în formulă completă miercuri, de la ora 09.00, la sediul TVR şi nu la Parlament, aşa cum au fost celelalte şedinţe până acum. 

Saptamana trecuta, dupa ce propunerea initiala, George Orbean, a fost respinsa de plenul parlamentului, membrii CA nu au reusit sa isi desemneze o noua propunere de PDG, intrucat ambele variante - Monica Ghiurco (reprezentantul salariatilor) si Doina Gradea (reprezentantul PSD) - au primit cate sase voturi, in lipsa celui de-al treiseprezecelea membru titular, reprezenantul UDMR in CA.

Dupa sedinta de miercuri, CA va trimite propunerea in scris parlamentului, scrie Hotnews.

Monica Ghiurco este jurnalist si realizator cu vechime in TVR, considerata o apropiata a PSD. Ea a fost reporter acreditat la Guvern in perioada lui Adrian Nastase, cand a fost considerata de acesta "o fata bine intentionata", potrivit stenogramelor sedintelor PSD din 2004. Ea a coordonat stirile TVR in perioada in care PDG era Claudiu Saftoiu.

Doina Gradea este fosta secretara a lui Adrian Sarbu, fosta director de corporate affairs in trustul Pro, fosta sefa Pro TV International si mai recent a fost consultant TVR. Ea a fost propunerea PSD in CA. 

Etichete: Consiliul de Administraţie, sef TVR, tvr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE