Consiliul local Sector 1 a RESPINS alocarea a 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii NeamuluiConsiliul local sector 1 a respins joi alocarea a 10 milioane de lei de la bugetul local pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Propunerea de alocare a fost facuta de primarul sectorului 1, Dan Tudorache. Grupurile de consilieri USR si PNL au votat impotriva alocarii acestei sume.

Catedrala Mantuirii Neamului
Catedrala Mântuirii Neamului

USR a facut un sondaj online, intreband daca cetatenii sunt de acord cu alocarea celor 10 milioane lei pentru biserica. Au participat 12.400 de utilizatori, iar 93% au votat impotriva, potrivit hotnews.ro.

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a mai introdus proiectul pe ordinea de zi, la alte sedinte de Consiliu local, insa a fost respins de fiecare data.

CITEŞTE ŞI Când va fi gata CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Ce spune PATRIARHUL DANIEL

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat in luna august, la propunerea primarului general Gabriela Firea, 15 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Etichete: buget Catedrala Mântuirii Neamului, Catedrala Mântuirii Neamului, donatie Catedrala Mântuirii Neamului, Sectorul 1

0/2 COMENTARII
ccc
29 Oct 06:47
+0
VOTURI
-0
BRAVO! Consiliul local sector 1 sa fie promovat la primaria capitalei ca aia ne-au usurat de 15 milioane.
Cris
28 Oct 09:37
+0
VOTURI
-0
Slava Domnului ca mai sunt si oameni cu judecata pe lumea asta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE