Consilul Local Sector 5 acordă ajutoare sociale doar celor care fac muncă în folosul comunităţiiConsiliul Local al Sectorului 5 din Bucureşti a decis să nu mai acorde ajutoare sociale persoanelor apte de muncă decât dacă acestea au un loc de muncă stabil sau dacă prestează muncă în folosul comunităţii.

Consiliul Local al Sectorului 5 din Bucuresti a decis sa nu mai acorde ajutoare sociale persoanelor apte de munca decat daca acestea au un loc de munca stabil sau daca presteaza munca in folosul comunitatii
Consiliul Local al Sectorului 5 din Bucureşti a decis să nu mai acorde ajutoare sociale persoanelor apte de muncă decât dacă acestea au un loc de muncă stabil sau dacă prestează muncă în folosul comunităţii

,,Primul lucru foarte important e că nu mai acordăm niciun ajutor social persoanelor care nu au domiciliul sau reşedinţa în mod legal pe raza Sectorului 5. Şi al doilea lucru foarte important este că toate persoanele capabile de muncă şi care primesc ajutor social, să presteze muncă în folosul comunităţii, dacă nu sunt angajate. Pentru că mi se pare normal dacă omul care plăteşte taxe şi impozite te ajută să trăieşti, este normal ca tu, membru al comunităţii, să te integrezi, să oferi, la rândul tău, ceva comunităţii. Nu e nicio ruşine să munceşti, să mături în faţa unei şcoli sau să tai gardul viu, sau să ajuţi copilul să se joace în nişte condiţii mai decente", a declarat Daniel Florea, Primarul Sectorului 5, la finalul şedinţei de consiliu.

Acesta a mai spus consilierilor locali că doreşte astfel să ajute persoanele fără posibilităţi să se reintegreze social şi să îşi recapete stima de sine.

Etichete: ajutor social, munca folosul comunitatii, munca in folosul comunitatii, Sectorul 5

0/1 COMENTARII
vasile
02 Sep 14:15
+0
VOTURI
-0
FOARTE BINE .Nu este posibil ca niste colorati sa ia ajutoare timp de 25 ani si sa o frece la rece

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE