Construcţia PASAJULUI de la Domneşti peste Centura Capitalei, blocată. Anunţul CNADNRConstrucţia pasajului suprateran Centura Bucureşti - Domneşti nu a fost încă demarată, deşi au trecut cinci luni de când Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri (CNADNR) a anunţat constructorul. Niciun utilaj nu şi-a făcut până acum apariţia pe şantier.

Constructia PASAJULUI de la Domnesti peste Centura Capitalei, blocata
Construcţia PASAJULUI de la Domneşti peste Centura Capitalei, blocată
Foto: hotnews.ro

Construcţia pasajului de la intersecţia dintre Prelungirea Ghencea şi Centura Capitalei de la Domneşti întârzie să înceapă.

"Consiliul Naţional de Solu­ţionare a Contestaţiilor a dispus reevaluarea ofer­telor depuse în cadrul procedurii de atribuire. CNADNR, în calitate de autoritate contractantă, a pus în aplicare decizia CNSC. Astfel, la data prezentei, procedura de atribuire se află în perioada de reeva­luare a ofertelor depuse de către operatorii eco­nomici", au anunţat oficialii CNADNR, potrivit zf.ro

Astfel, la aproape jumătate de an de la desemnarea câştigătorului licitaţiei, compania de drumuri reia procesul în loc să înceapă lucrările.

CITEŞTE ŞI Pasajul de la Domneşti trebuie finalizat în 2018, conform CNADNR

Dacă până acum construcţia pasajului era programată a fi finalizată în 2018, având nevoie de doi ani pentru a construi sensul giratoriu suspendat, ter­menul ar putea fi extins.

Primăria Capitalei alături de CNADNR au demarat proiectul cons­trucţiei pasajului încă din 2009. În octombrie 2015, asocierea de firme Straco-Comnord-Specialist Consulting a câştigat licitaţia CNADNR pentru construcţia pasajului suprateran Centura Bucureşti - Domneşti, în baza unui contract de 91,5 milioane lei (20,8 mil. euro).

Termenul de finalizare a lucrărilor a fost stabilit pentru prima parte a anului 2018. Durata contractului era de 51 luni din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de construcţie şi 24 luni perioada de notificare a defectelor. 

Pasajul ce ar urma să fie construit va avea o lungime de 257,49 m. 

Etichete: centura Capitalei, centura Domnesti, CNADNR, pasaj prelungirea ghencea, Prelungirea Ghencea

0/1 COMENTARII
artiom
04 apr 09:59
+0
VOTURI
-0
Capitala a unei tari din UE, secolul 21..centura care seamana perfect cu un drum comunal. RUSINE..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE