Construcţia PASAJULUI DOMNEŞTI, în pericol. CONTRACTUL este la un pas de REZILIERECompania de Drumuri nu acceptă garanţia de bună execuţie a asocierii Straco Grup – Comnord pentru construirea Pasajului Domneşti, unul dintre cele mai aşteptate proiecte de infrastructură din vestul Capitalei, astfel că acest contract ar putea fi reziliat, potrivit unui document obţinut de către ECONOMICA.NET.

Pasajul Domnesti
Pasajul Domneşti

Contractul pentru construirea Pasajului Domneşti a fost semnat pe 10 mai 2017 iar asocierea câştigătoare Straco – Comnord – Specialist Consulting trebuia să furnizeze în termen de 15 zile garanţia de bună execuţie.

Pe 25 mai, asocierea a transmis către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o scrisoare de garanţie de bună execuţie în valoare de 9,15 milioane de lei, emisă de International Cash Services IFN SA.

Ulterior, reprezentanţii CNAIR au informat liderul asocierii, Straco Grup, că scrisoarea de garanţie depusă nu poate fi acceptată, se arată într-un document din data de 6 iunie, obţinut de către ECONOMICA.NET.

Motivul respingerii garanţiei? Scrisoarea este emisă de către o instituţie financiară nebancară, şi nu de către o societate bancară sau de asigurări conform legislaţiei în vigoare, respectiv condiţiilor contractuale, se arată în documentul menţionat. Prin urmare, reprezentanţii CNAIR i-au solicitat constructoului să constituie în termeni contractuali Garanţia de Bună Execuţie, în caz contrar contractul urmând să fie reziliat.

VEZI DOCUMENTELE AICI.

Etichete: Bucureşti, CNAIR, contract, contract reziliat, pasajul domnesti

0/4 COMENTARII
euuu
30 Jun 17:22
+0
VOTURI
-0
chinezii fac un pod in 5 zile, in Romania dureaza 10 ani :))
bataie de joc si MERITAM. nu facem nimic, nu protestam, nu iesim in strada. stam ca soarecii ascunsi in tumo ce astia "fac" pe noi.
Fox
26 Jun 10:09
+0
VOTURI
-0
Ati inchis redactia aparttament? S-a stricat tasta CTRL? SI nu mia puteti da copy/paste? Ati ramas fara baterii la mouse??? AU TRECUT 4 ZILE de cand ati postat articolul asta.... si il mai lasati si pe prima pagina.... halal actualizare! Ati batut recordul! Nu stiu de ce mai intram pe site-ul asta...
garantia
22 Jun 10:55
+0
VOTURI
-0
Simion, e vorba de garantia de buna executie. Cum garanteaza un IFN disponibilitatea acesteia ?
Simion
22 Jun 09:58
+0
VOTURI
-0
Adica nu s-au inteles la spaga..Cata incompetenta..este incredibil. Suntem blestemati sa fim condusi de niste sub-mediocritati puse doar pe jaf.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE