Consultaţii gratuite la Centrul de Sănătate Multifuncțional "Sfântul Nectarie"Cu prilejul aniversării unui an de existență și în semn de mulțumire pentru încrederea acordată în serviciile medicale oferite, porțile Centrului de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” se deschid pentru a primi, în mod gratuit, pe toți cetățenii.

Consultatii gratuite la Centrul de Sanatate Multifunctional "Sfantul Nectarie"
Consultaţii gratuite la Centrul de Sănătate Multifuncțional "Sfântul Nectarie"

Sunați la 031.9593 și obțineți o programare la o consultație gratuită pentru data de 13 decembrie 2018 la una din următoarele specialități:
1. Medicină Internă
2. ORL
3. Ortopedie
4. Ginecologie
5. Stomatologie
6. Psihiatrie
7. Gastroenterologie
8. Oftalmologie

Deschis anul trecut, pe 12 decembrie 2017, cu sprijinul Primăriei Sector 6, Centrul de Sănătate Multifuncțional "Sfântul Nectarie", aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 este situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.
Existența acestui ambulatoriu de specialitate reprezintă o premieră pentru Sectorul 6, întrucât oferă servicii medicale gratuite sau cu plată parțială persoanelor defavorizate din comunitate, în funcție de venitul realizat.
Mai multe informații despre servicii și tratament puteți afla la 031.9593 sau accesând www.nectarie6.ro.

 

Etichete: centrul de sanatate multifunctional sfantul nectarie, consultatii gratuite, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
CATALINA BENJAMIN
10 dec 01:02
+0
VOTURI
-0
împrumut! împrumut!! împrumut!!!
Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (benjamincatalinaloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE