Consultații oftalmologice și 5.000 de perechi de ochelari, oferite gratuit în Sectorul 4Joi, 7 mai, Primăria Sectorului 4, cu sprijinul Asociației pentru Securitate și Cooperare Regională ”ALIANȚA”, a demarat Programul umanitar ”Aproape de oameni, în sprijinul lor”. Prin intermediul acestuia, până pe 15 mai inclusiv, aproximativ 5.000 de persoane incluse în programele de asistență socială și elevii cuprinși în programul educațional la nivelul Sectorului 4 vor beneficia GRATUIT de consultații oftalmologice.

Consultatii oftalmologice si 5.000 de perechi de ochelari, oferite gratuit in Sectorul 4
Consultații oftalmologice și 5.000 de perechi de ochelari, oferite gratuit în Sectorul 4

Joi, 7 mai, Primăria Sectorului 4, cu sprijinul Asociației pentru Securitate și Cooperare Regională ”ALIANȚA”, a demarat Programul umanitar ”Aproape de oameni, în sprijinul lor”. Prin intermediul acestuia, până pe 15 mai inclusiv, aproximativ 5.000 de persoane incluse în programele de asistență socială și elevii cuprinși în programul educațional la nivelul Sectorului 4 vor beneficia GRATUIT de consultații oftalmologice.

Ulterior efectuării consultaţiilor şi stabilirii diagnosticului, aceștia vor primi, tot gratuit, ochelarii necesari corectării problemelor de vedere.

 

Am demarat, cu sprijinul Asociației pentru Securitate și Cooperare Regională ”ALIANȚA”, programul umanitar ”APROAPE DE...

Posted by Cristian Popescu Piedone on Thursday, 7 May 2015

Consultațiile se desfășoară în incinta Sălii de Sport Multifuncționale, situată în Parcul Orășelul Copiilor. Echipa de medici voluntari care s-a alăturat demersului inițiat de Edilul Sectorului 4 este din Canada și a făcut din voluntariat un mod prin care simte să ajute semenii aflați în dificultate.

”Vederea, darul cel mai de preț, necesită cea mai mare atenție din partea noastră, de aceea ne îngrijim ca și cei cu posibilități financiare reduse să poată să identifice din timp problemele și să le trateze. Când am acceptat acest parteneriat m-am gândit cu precădere la categoriile sociale defavorizate şi în special la copii. După finalizarea acestei etape avem în proiect continuarea colaborării, prin oferirea de astfel de consultații și vârstnicilor de pe raza Sectorului 4”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, Primarul Sectorului 4.

Etichete: consultații oftalmologice, Cristian Popescu Piedone, ochelari, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
Silius
11 mai 23:54
+0
VOTURI
-0
Cine-i fata drăguță cu tricou alb?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE