Consumul de combustibil al RATB, urmărit prin senzori şi camere videoConsumul de combustibil al autobuzelor RATB va fi monitorizat prin senzori si camere video
Consumul de combustibil al autobuzelor RATB va fi monitorizat prin senzori și camere video

Potrivit şefului RATB, Adrian Criţ, citat de evz.ro, fiecare autobuz va avea senzori care vor înregistra chiar şi deschiderea capacului, iar orice golire a zonei unde este stocată benzina sau motorina va fi înregistrată.

Pe viitor, fiecare bază a RATB-ului va avea instalaţii de măsurare a cantităţii de carburant. Acestea vor fi montate pe rezervoare, pompele vor fi prevăzute cu un sistem extern de autentificare a şoferului, dar şi cu cititor pentru identificarea vehiculului.

Şi, pentru ca să nu mai poată alimenta oricine, pompa va livra benzină numai dacă va recunoaşte şoferul, autobuzul şi chiar ţeava pe care urmează să meargă carburantul în rezervor. În caz contrar, pompa nu va livra nicio picătură de motorină.

Şi pentru a fi sigure că au şi probe vizibile, dacă cineva încearcă să fure benzina sau motorina, autorităţile au cerut celui care va livra combustibilul, în următorii patru ani, să monteze cel puţin patru camere video în fiecare punct de alimentare. Acestea vor trebui puse în aşa fel încât să poată înregistra numărul de înmatriculare al fiecărei maşini, dar şi de inventar al autovehiculului.

Etichete: alimentare, autobuz, benzină, camere video, motorină, RATB

0/3 COMENTARII
Nume*
09 sep 22:01
+0
VOTURI
-0
jzx1Vb , [url=http://yljhobjixqwr.com/]yljhobjixqwr[/url], [link=http://xehgmnfszjyy.com/]xehgmnfszjyy[/link], http://khgjvkqlbsru.com/
Nume*
08 sep 11:16
+0
VOTURI
-0
qfFkOY , [url=http://eglvflxcpstl.com/]eglvflxcpstl[/url], [link=http://ffoocdbsrqiz.com/]ffoocdbsrqiz[/link], http://jrkgpqtqjijb.com/
Nume*
07 sep 07:40
+0
VOTURI
-0
Aha, m-am prins, tks. Am gasit si yahoo analytics. Hai ca am incpeut sa ma evanghelizez si eu. Si vezi ca nu am spus despre companiile mari ca nu folosesc web analytics. Toate folosesc. Am spus doar ca nu folosesc neaparat Google Analytics. Folosesc altele, mai sigure si mai complicate pt diletanti. Ref la Adwords si Analytics, iata ce scrie aici: Integrated with AdWords, Analytics users can review online campaigns by tracking landing page quality and conversions (goals). Goals might include sales, lead generation, viewing a specific page, or downloading a particular file. These can also be monetized. By using GA, marketers can determine which ads are performing, and which are not, providing the information to optimise or cull campaigns Deci gafa parca nu e chiar atat de gafa, parerea mea.
cititor
26 sep 15:02
+0
VOTURI
-0

Benzina si motorina se fura ,nu se evapora.Sa se ia model de la armata privind stabilirea normelor de consum si de pelucrare a foilor de parcurs care , asigura incadrarea in consumuri si evitarea furturilor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE