TRAGEDIE în Capitală. Contabila unei şcoli a făcut infarct când a aflat că se fac PERCHEZIŢIIContabila unei şcoli din Capitală a făcut infarct şi a murit, după ce procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti şi poliţişti au făcut percheziţii, miercuri, la unitatea de învăţământ, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune şi delapidare privind achiziţii în şcoli.

Scoala nr. 96, Bucuresti
Şcoala nr. 96, Bucureşti

Femeii, contabilă la Şcoala nr. 96 din Sectorul 4, i s-a făcut rău la scurt timp după ce a aflat că în şcoală au venit anchetatori. S-a prăbuşit în urma unui infarct, a fost dusă la spital, însă nu a mai putut fi salvată, scrie Adevărul, citând News.ro.

Conform surselor judiciare, femeia nu era vizată în dosar. Percheziţiile au avut loc la şcolile 96 şi 133 din Sectorul 4 al Capitalei, într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de evaziune fiscală, delapidare şi corupţie legate de achiziţii în unităţi de învăţământ.

În anchetă ar fi vizaţi angajaţi ai Direcţiei de Tineret şi Sport din autoritatea locală, pentru modul de desfăşurare a unor licitaţii şi de atribuire a contractelor.

Persoanele suspectate în cauză ar fi avut firme interpuse, cărora le erau date nelegal contracte de achiziţii.

Etichete: anchetă, contabila scoala, evaziune fiscală, femeie, infarct, percheziţii, spital

0/1 COMENTARII
Cris
19 mai 14:54
+0
VOTURI
-0
Cand am vazut cum arata scoala in poza, puteam sa pun pariu ca e din sectorul 3 unde Negoita e campion la escrocherii. Daca vreti controale de infarct, veniti in sectorul 3... sa vedeti cum s-au tocat sute de milioane de euro.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE