Arhitecţii contestă pasajele subterane din Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa PreseiOrdinul Arhitecţilor din România - filiala Bucureşti nu este de acord cu avizarea proiectelor pasajelor subterane din Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Presei Libere.

Ordinul Arhitecţilor susţine clasarea ca monument istoric pe grupa A a bulevardelor Kiseleff, Aviatorilor şi Prezan. Filiala Bucureşti vrea să conteste Hotărârea Ministerului Culturii din 18 ianuarie 2012, prin care este respinsă clasarea în această categorie a bulevardelor menţionate.

Etichete: aviz, Bucureşti, monument istoric, ordinul arhitecţilor, Pasaj Charles de Gaulle, Pasaj Piaţa Presei Libere, pasaj subteran

0/0 COMENTARII
cititor
12 mar 16:21
+0
VOTURI
-0

Desteptilor, Parisul si Londra,in zona centrala sunt complet cu cladiri,parcuri si bulevarde monumente istorice , dar nimeni nu cred ca a pus problema sa nu se construiaca pasaje subterane.A se vedea doar pasajul de la Arcul de Triumf din Paris si cel de langa Palatul regal din centrul Londrei.

ASa ca pedeleilor...lasati-o moarta

Will
12 mar 13:52
+0
VOTURI
-0

Adica, mai pe romaneste, prefera aglomeratia si ii doare in fund ca noi stam ore integi in ambuteiaje.

Ma intreb de ce n-au facut asta si cei din Paris, unde in zonele cele mai sensibile sunt pasaje rutiere peste alte pasaje rutiere.

Cred ca este ori rea vointa, ori mana lui Udrea, ca mai mereu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE