Continuă să fie cald. Vremea la Bucureşti, la MARE şi la MUNTE. PROGNOZA METEO 10-23 AUGUST 2015VREMEA 15 zile - LA București, la MUNTE şi la MARE. PROGNOZA METEO pe 15 zile, în intervalul 10-23 AUGUST 2015: Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că vremea se va menţine în continuare călduroasă, atât în Bucureşti, cât şi pe litoral, cel puţin această săptămână. Săptămâna viitoare sunt aşteptate ploi, în Capitală.  La munte va fi plăcut, anunţă ANM. 

Prognoza meteo pe weekend
Prognoza meteo pe weekend

VREMEA 15 zile: LA București, la munte și la mare - PROGNOZA METEO pe 15 zile, în intervalul 10-23 august 2015. VREMEA LA MARE:  


Până în jurul datei de 16 august, vremea se va menţine călduroasă, local caniculară mai ales în partea continentală, cu temperaturi maxime, în medie regională, de 33...35 de grade. Nopţile vor fi tropicale în cea mai mare parte a regiunii, astfel că media minimelor se va situa în jurul valorii de 22 de grade. Pentru a doua săptămână de prognoză este estimată o răcorire a vremii, media temperaturilor maxime urmând să ajungă la 29...30 de grade, iar a minimelor la 18...19 grade. Regimul pluviometric se va menţine deficitar pe parcursul celor două săptămâni doar izolat fiind posibile ploi slabe,  de scurtă durată, îndeosebi în perioada 16 – 18 august.

VREMEA 15 zile: LA București, la munte și la mare - PROGNOZA METEO pe 15 zile, în intervalul 10-23 august 2015. VREMEA LA MUNTE: 

Pe parcursul intervalului de prognoză, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit, fiind estimate valori maxime, în medie, în jurul valorii de 24 de grade în prima săptămnă de prognoză şi de 21...22 de grade în a doua săptămână. Minimele termice vor fi în creştere uşoară, de la 12 grade în prima zi a intervalului, spre 14...15 grade, urmând să revină la valori în jur de 12 grade, după data de 19 august.
Instabilitatea atmosferică se va accentua în perioada 14 – 18 august, astfel că mai ales în timpul după-amiezelor vor fi averse, izolat importante cantitativ. În restul intervalului ploi de scurtă durată vor fi posibile doar pe arii restrânse.

VREMEA 15 zile: LA București, la munte și la mare - PROGNOZA METEO pe 15 zile, în intervalul 10-23 august 2015. VREMEA LA BUCUREŞTI: 

Valorile termice se vor menţine ridicate până spre sfârşitul primei săptămâni de prognoză,  caracterizând o vreme călduroasă, caniculară în timpul după-amiezelor. Se vor înregistra, în medie regională, valori maxime de 35...37 grade şi minime în creştere uşoară, spre o medie regională de 19...20 grade. După data de 17 august se întrevede o scădere uşoară a temperaturii aerului, astfel încât media maximelor va fi de 32...33 de grade, iar a minimelor în jurul valorii de 16 grade.
Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice va fi mai ridicată în zilele de 17 şi 18 august, în timp ce în restul intervalului vor fi posibile ploi de scurtă durată, pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal.

Etichete: 10-23 august 2015, Bucureşti, Capitală, prognoza meteo, vremea două săptămâni, vremea la mare, vremea la munte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE