Contract mamut: Înteținerea și repararea străzilor din Sectorul 1 - 276 de milioane leiAdministrația Domeniului Public Sector 1 scoate la licitație acordul-cadru pe patru ani pentru întreținerea străzilor ce îi revin în administrare. 

Reparatii strazi
Reparatii străzi

Suprafața avută în vedere de acest contract, pentru întreținere, se situează între 1,5 miilioane metri pătrați și 2 milioane metri pătrați. Reparațiile au în vedere suprafețe de minim 34.000 metri pătrați anual. 

Contractul include și marcaje pe carosabil, dar și limitatoare de viteză, stâlpi metalici și indicatoare rutiere. Suma pe care autoritatea locală este dispusă să o plătească în următorii patru ani este de 222,411,663 RON plus TVA. Criteriul de atribuire va fi, însă, prețul cel mai mic.

Garanția pentru lucrările prevăzute în caietul de sarcini este de cel puțin 18 luni. 

Ofertanții care vor să participe la licitație trebuie să demonstreze că au avut experiență în acest domeniu în ultimii cinci ani. 

Etichete: indicatoare, intretinere, licitaţie, marcaje, promo, reparaţii, Sectorul 1, străzi

0/6 COMENTARII
Radu
17 ian 14:11
+0
VOTURI
-0
Este clar ca este un articol platit, miroase de la o posta. Si dupa cum se ataca angajati ca Lucia nu am nici un dubiu. Sunteti niste Terminati.ro
Sorin
17 ian 12:45
+0
VOTURI
-0
Da tu de unde stii mai Lucia ca au acelasi IP? Inseamna ca lucrezi la 365.ro si va comentati singuri articolele :))
Ada Matei
16 ian 16:40
+0
VOTURI
-0
De ce nu arati si contractele celorlalte primarii sa putem face o comparatie? E doar o mizerie de articol impotriva lui Andrei Chiliman. Apar din ce in ce mai des si din ce in ce mai dure, dar lipsite de adevar. Cu cat sunteti platiti sa publicati astfel de articole? Sau cu ce va santajeaza?
Lucia
16 ian 13:49
+0
VOTURI
-0
@Mihnea si Anca: Avand in vedere ca aveti acelasi IP, sa intelegem ca sunteti aceeasi persoana, dar cu personalitate multipla? Sau ca lucrati pentru dl Chiliman? :)
Mihnea
16 ian 10:57
+0
VOTURI
-0
Si eu am sesizat acelasi lucru. Saptamana trecuta era un articol de genul "Cati bani arunca Chiliman pe pamant", in contextul in care spatiile verzi din Sectorul 1 arata impecabil si au cea mai mare suprafata din tot Bucurestiul. Acum "Contract mamut de intretinere...", desi se vede clar cum strazile din 1 sunt impecabile fata de alte Sectoare.
Anca
16 ian 10:50
+0
VOTURI
-0
Am observat un lucru trist vis a vis de aceasta publicatie online pe care o cosideram foarte serioasa. de cand Domnul Chiliman a devenit oaie neagra in PNL a inceput o campanie sustinuta de denigrare a acestuia. Sectorul 1 arata de departe cel mai bine, incepand cu spatiile verzi, strazi, blocuri etc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h