Contractele de achiziții ale Primăriei Capitalei, publicate pe site în fiecare lunăToate contractele de achiziții publice încheiate de Primăria Capitalei și instituțiile Consiliului General al Municipiului București vor fi publicate pe site-ului Primăriei, datele urmând a fi actualizate în fiecare lună. 

Contractele de achizitii ale Primariei Capitalei, publicate pe site in fiecare luna
Contractele de achiziții ale Primăriei Capitalei, publicate pe site în fiecare lună

Contractele de achiziții ale municipalității vor fi făcute publice. Potrivit unei noi dispoziții a primarului general interimar, Ștefănel Marin Dan, toate contractele atribuite în baza Ordonanței de Urgență 34/2006 de către Primăria Capitalei și instituțiile subordonate CGMB vor fi publicate pe site-ul Primăriei Capitalei. 

Pe portalul www.pmb.ro va fi creată o rubrică nouă, intitulată "Situația contractelor atribuite conform OUG34/2006, aflate în derulate în Municipiul București" ce va fi actualizată în fiecare lună, până pe data de 25. 

Informațiile ce vor fi făcute publice sunt:

- numărul contractului
- data la care a fost încheiat
- numele firmei sau firmelor cărora li s-a atribuit contractul
- obiectul contractului
- valoarea contractului (fără TVA)
- tipul contractului
- stadiul contractului.

Marin Ștefănel Dan a fost ales primar general interimar pe 15 septembrie cu 39 de voturi pentru și 0 împotrivă. Încă de atunci el a declarat că unul dintre principalele sale obiective vizează eficientizarea administraţiei şi transparentizarea tuturor deciziilor de ordin administrativ.

Etichete: achiziții publice, contract, Primăria Capitalei, Ștefănel Marin Dan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h