Contractele Loteriei Române, VERIFICATE de Oficiul Naţional pentru Jocuri de NorocContractele Loteriei Române sunt verificate de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, după ce, printr-o ordonanţă de urgenţă, compania a trecut din subordinea Ministerului Finanţelor Publice în cea a Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. De contractele Loteriei s-a arătat interesată şi Direcţia Naţională Anticorupţie. Procurorii îi bănuiesc de corupţie pe foştii şefi ai companiei.

Contractele Loteriei Romane, VERIFICATE de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (Foto gandul.info)
Contractele Loteriei Române, VERIFICATE de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (Foto gandul.info)

Toate contractele Loteriei Romane vor fi verificate, a anuntat sefa Oficiului pentru Jocuri de Noroc, dupa ce compania a intrat, joi, in coordonarea acestei institutii.

"Cu siguranta ce va pot asigura e ca le vom reanaliza, vom analiza toate contractele existente si vom lua toate masurile legale. Probabil ca mai exista contracte care nu sunt poate atat de avantajoase unei institutii, unei societati comerciale si in sensul asta si cu siguranta le vom analiza si vom solicita modificarea lor", arata Cristinela Odeta Nestor, presedintele Oficiului pentru Jocuri de Noroc, citată de realitatea.net. 

Ordonanta prin care Loteria Romana a trecut din subordinea Ministerului de Finante in cea a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc a fost publicata, joi, in Monitorul Oficial, scrie ziare.com.

Astfel, Oficiul devine singura institutie din Romania care va coordona jocurile de noroc, iar aceasta va trece in subordinea directa a premierului.

Etichete: contracte loteria romana, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, verificări

0/1 COMENTARII
Cea mai mare hotie
19 Oct 13:13
+0
VOTURI
-0
ramane extragerea prin calculator. Chiar manualul masinii spune ca poate controla extragerile. Oare OPC-ul si DNA-ul ce pazesc ? Pazesc hotii ? Numai o extragere manuala poate fi corecta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE