Buşe: Contractul pentru loturile 2, 3 şi 4 ale autostrăzii Comarnic-Braşov va fi semnat în curândMinistrul Transporturilor Sorin Buşe a anunţat că săptămâna viitoare va fi semnat contractul de revizuire a studiului de fezabilitate pentru loturile 2,3 şi 4 din autostrada Comarnic-Braşov.

Autostrada Comarnic-Brasov
Autostrada Comarnic-Braşov

„CNAIR a iniţiat demersurile necesare lansării procedurii de achiziţie publică pentru atribuirea contractului de proiectare şi execuţie a lotului 1 Comarnic - Predeal, lotului 2 Predeal - Cristian şi drum de legătură. Pentru lotul 1 Comarnic - Predeal, Comisia de evaluare a anulat procedura de licitaţie deschisă organizată pentru atribuirea contractului. Acesta este de câţiva kilometri, dar pentru loturile 2, 3 şi 4, care reprezintă marea porţiune, noi sperăm să semnăm contractul săptămâna viitoare", a spus ministrul.

„Pentru faptul că a durat atât de mult au mai fost necesare nişte negocieri cu partenerul nostru şi prefer să vă confirm după ce semnăm cu el. Dar vreau să vă spun că s-a insistat foarte mult şi pe asta ca să o deblocăm, iar eu zic că am deblocat-o şi că de săptămâna viitoare avansăm şi cu acest proiect", a continuat ministrul.

Etichete: autostrada comarnic-brasov, licitaţie comarnic-brasov, Sorin Buşe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE