Contribuabilii din Bucureşti şi Ilfov pot plăti de luni taxele şi impozitele cu cardulPersoanele fizice din Bucureşti si din judeţul Ilfov vor putea plăti taxele şi impozitele cu ajutorul cardului bancar la ghişeele Administraţiei Finanţelor Publice, începând de luni, 29 august.

ANAF a introdus plata cu cardul si la Bucuresti
ANAF a introdus plata cu cardul şi la Bucureşti

"Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală vin în sprijinul contribuabililor și continuă procesul de modernizare și de simplificare a plății taxelor și impozitelor fiscale și nefiscale. Persoanele fizice din municipiul București și din județul Ilfov vor putea plăti cu ajutorul cardului bancar la ghișeu, începând de astăzi, 29.08.2016', se menționează în comunicat.

Potrivit comunicatului, în acest scop, au fost instalate 37 de POS-uri, în 21 de sedii care aparțin Administrațiilor Sectoarelor 1-6 ale Finanțelor Publice, Activității de Trezorerie și Contabilitate Publică a Municipiului București și unităților de trezorerie suboordonate (Trezoreriile Statului — Sectoarele 1-6 și Activitatea de Trezorerie și Contabilitate Publică a Județului Ilfov).

Etichete: plata cu cardul, plata cu cardul impozite

0/2 COMENTARII
Cris
29 Aug 16:51
+0
VOTURI
-0
Deci facem un drum pana la ratatii de la ANAF, stam la coada, ca sa putem da cu cardul la ghiseu. Foarte tare! Ciolos, demisia, tata!
Vama
29 Aug 13:25
+0
VOTURI
-0
Wow, grozav, platim la ghiseu cu cardul! In 2016!!! pfff. Si de ce nu cu transfer bancar??

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE