Controale ANAF la saloanele de frumusețe și la restaurante unde se organizează petreceri de RevelionANAF a demarat controale în toată țara la saloane de infrumusetare si restaurante care organzeaza petreceri de Revelion.

Controale ANAF la saloanele de frumusete si la restaurante unde se organizeaza petreceri de Revelion
Controale ANAF la saloanele de frumusețe și la restaurante unde se organizează petreceri de Revelion
Foto: botosaninews.ro

Directia antifrauda din cadrul ANAF a inceput astazi, in jurul amiezii, controale in toata tara la saloanele de infrumusetare si coafore iar in aceasta dupa- amiaza echipe de inspectori antifrauda vor verifica restaurantele care organzeaza petreceri in cadrul operatiunii Revelion 2016, potrivit Hotnews.ro, care citeaza surse din ANAF.

ANAF anunta in urma cu o zi ca a lansat primele actiuni de verificare din cadrul operatiunii "Revelion 2016", si ca in primele doua zile a controlat 392 de localuri care organizeaza evenimente de Revelion, aplicand circa 100 de amenzi in valoare totala de 490.000 lei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Fisc. Datele finale vor fi anuntate in prima saptamana din 2016.

Potrivit ANAF, rezultatele preliminare ale operatiunii "Revelion 2016" arata ca, in unele cazuri, dupa anuntul ANAF privind demararea acestei actiuni, sumele fiscalizate aferente pachetelor de Revelion vandute si inregistrate in contabilitate s-au dublat.

Etichete: ANAF, controale, Revelion

0/1 COMENTARII
elena
01 ian 14:45
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE