Controale ANPC în Eforie Nord. Ce au găsit inspectorii FOTOANPC a ajuns și în Eforie Nord, vineri, unde a dat mai multe amezi.

Controale ANPC in Eforie Nord. Ce au gasit inspectorii FOTO
Controale ANPC în Eforie Nord. Ce au găsit inspectorii FOTO
Foto: Alexandru Raita- Mediafax Foto

Vineri, începând cu orele 15, ANPC a efectuat controale în  Eforie Nord,l pentru a verifica condițiile în care unitățile își primesc turiștii dar și dacă există cazuri de fraudă.

În urma controalelor, o vilă de 3 stele a fost amendată cu 20.000 de lei pentru că inspectorii au găsit aici produse din carne și pește expirat, mezeluri fără etichete și alte produse fără elemente de identificare.

foto: Alexandru Raita- Mediafax Foto

Polițiștii constănțeni au controlat mai multe documente fiscale, acte și facturi și au constatat la un alt complex hotelier că administratorul acestuia nu a înregistrat în evidențele contabile sumele de bani încasate de la turiști în perioada 4.06-13.08.20015, cu o valoare de peste 70.000 lei. Același complex comercial a subînchiriat diferite spații comerciale, încasând suma de 21.500 de euro, pe care nu a declarat-o la organul fiscal teritorial, informează gazetadenavodari.ro.

Etichete: controale, controale eforie, eforie nord

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE