CONTROALE cu Poliţia, în traficul din Bucureşti. Ce au descoperit poliţiştiiPeste 200 de echipaje ale Poliţiei au ieșit, sâmbătă seară, în stradă pentru a-i depista pe șoferii care nu respectă regulile în trafic. Agenții au descoperit mai mulți bărbați care se urcaseră beți la volan, dar şi două persoane care aveau droguri. 

CONTROALE cu Politia, in traficul din Bucuresti. Ce au descoperit politistii (Foto observatorulph.ro)
CONTROALE cu Poliţia, în traficul din Bucureşti. Ce au descoperit poliţiştii (Foto observatorulph.ro)

Polițiștii s-au mobilizat în toate intersecțiile sau pe bulevardele importante din București. Agenții au găsit mai mulți șoferi care conduceau sub influența alcoolului. Unul dintre ei a şi recunoscut că a băut.

"Seara am băut un pahar de vin, doar atât. Un pahar, maxim două pahare", a spus un şofer. Conducătorul auto a primit amendă și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Alți conducători auto s-au revoltat atunci când poliţiştii le-au cerut să tragă maşina pe dreapta.

"Nu mi se pare normal să mă oprească pe mine. Dânsul vine şi spune "ia deschide bă să văd ce ai în maşină". Pur şi simplu mi-a luat talonul. Pentru ce? Pentru faruri omologate că nu e normal să am", a spus un alt şofer.

"Au fost identificaţi mai mulţi conducători auto care conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost identificaţi şi doi bărbaţi care aveau asupra lor substanţe vegetale", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei, citată de romaniatv.net. 

Etichete: Bucureşti, controale trafic Bucuresti, control politie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE