Controale în cluburile şi discotecile din Capitală. Ce NEREGULI a descoperit ISUPompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov au organizat mai multe verificări în discotecile şi cluburile din Capitală, în 52 de controale inopinate fiind aplicate 49 de amenzi în valoare totală de 77.000 de lei.

Controale ISU in cluburile din Bucuresti
Controale ISU în cluburile din Bucureşti

"Ca urmare a celor 52 de controale inopinate efectuate de ISU Bucureşti-Ilfov, în zilele de 11 şi 12 noiembrie, la obiective cu afluenţă de persoane din categoria cluburi şi discoteci, au fost aplicate 49 de amenzi, în cuantum de 77.000 lei. Totodată, inspectorii de prevenire au constatat 198 de deficienţe, iar la solicitarea acestora, 11 neconformităţi au fost înlăturate pe durata controlului", arată ISU Bucureşti - Ilfov.

Pompierii au găsit instalaţii electrice cu defecţiuni sau cu improvizaţii, cluburi şi discoteci care funcţionau fără autorizaţii de securitate la incendiu, iluminat de securitate pentru evacuare nefuncţional şi căi de evacuare blocate.

Controalele au fost făcute timp de două zile, pe 11 şi pe 12 noiembrie.

"Reamintim faptul că persoanele care deţin construcţii şi amenajări ce funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu vor putea obţine acest document până cel târziu 30 iunie 2017. Până la data obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinţei de securitate la incendiu rămâne în exclusivitate beneficiarilor investiţiilor", mai arată ISU Bucureşti - Ilfov.

Etichete: cluburi Bucureşti, controale in cluburi, controale ISU Bucuresti, isu, ISU Bucureşti, verificari cluburi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE