CONTROALE în Piaţa Sudului din Capitală. Amenzi de peste 80.000 de leiPeste 40 de amenzi în valoare de 80.900 de lei au fost aplicate vânzătorilor Piaţa Sudului din Capitală în urma unui control efectuat sâmbătă dimineaţă de Primăria Sectorului 4.

CONTROALE in Piata Sudului din Capitala
CONTROALE în Piaţa Sudului din Capitală

Primăria Sector 4 precizează că, în timpul controlului de la Piaţa Sudului, administratorul pieţei nu a putut prezenta documentele de funcţionare pe motiv că acestea se află la Piaţa Progresului şi birourile sunt închise la sfarşit de saptamână. În acest caz controlul va fi reluat luni.

În total, au fost verificaţi 38 de producători agricoli şi 41 agenţi economici, constatându-se mai multe nereguli, precum: lipsa documentelor de provenienţă a mărfurilor, a acordului de funcţionare şi a datelor de identificare a comerciantului, absenţa etichetării produselor supuse comercializării sau a recipienţilor de colectare a deşeurilor, nerespectarea condiţiilor de depozitare, deficienţe de informare a consumatorilor şi lipsa etichetelor traduse în limba română.

Potrivit sursei citate, au fost date 44 de amenzi, dintre care 11 aplicate de ANPC, un avertisment aplicat de lucrătorii DSV şi au fost somate 24 contrucţii provizorii din zona pieţei agroalimentare.

Echipele de control au mai dispus confiscarea a 827 kilograme de legume şi fructe, a 850 de bucăţi de porumb şi au fost oprite definitiv de la comercializare şase kilograme de pastramă, 7,5 kilograme de burtă de vită şi nouă kilograme de produse de panificaţie.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 80.900 lei.

Etichete: amenzi piata sudului, controale piata sudului, piaţa sudului, Sector 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE