CONTROALE în pieţele din sectorul 6. AMENZI pentru comerţ ilicit şi nerespectarea ordinii publicePoliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au acţionat în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi a respectării normelor de igienizare şi salubrizare în pieţele Sectorului 6.

CONTROALE in pietele din sectorul 6
CONTROALE în pieţele din sectorul 6

În urma controalelor din teren, au fost legitimate 1.370 persoane, au fost aplicate 400 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 41.000 lei, şi au fost confiscate bunuri comercializate ilegal, în valoare de 4.925 lei.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice şi a depistării persoanelor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991. Totodată, a fost vizată identificarea grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii, în zonele limitrofe locuinţelor.

Au fost legitimate 1.369 persoane, identificate 61 persoane fără adăpost şi aplicate 126 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 23.500 lei.

Etichete: amenzi sector 6, controale piete sector 6, piete sector 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE