Controale în şase cluburi din Capitală, după incendiul din Bamboo. ISU a găsit mai multe nereguliAngajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au făcut verificări, sâmbătă noaptea, în şase cluburi din Bucureşti, constatând mai multe nereguli pentru care au fost date sancţiuni. Acţiuni similare au avut loc şi în alte oraşe.

Incendiu Bucuresti
Incendiu Bucureşti

Sâmbătă noaptea, angajaţii ISU au făcut verificări în şase cluburi din Bucureşti şi au fost date sancţiuni, a precizat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

El a spus că neregulile constatate nu sunt de natură să determine suspendarea activităţii respectivelor cluburi. Potrivit news.ro, acţiuni similare au avut loc şi în alte oraşe din ţară, iar controalele vor continua.

Controalele la imobilele care desfăşoară activităţi cu public numeros vor fi intensificate începând de sâmbătă seară şi vor fi făcute verificări în ceea ce priveşte aplicarea legii în acest domeniu, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog. Potrivit acesteia, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dispus ca, începând de sâmbătă seară să fie intensificare controalele la toate imobilele în care sunt desfăşurate activităţi cu public numeros.

Decizia a fost luată după ce, vineri noaptea, un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo din Capitală. Peste 260 de pompieri au intervenit, timp de peste șase ore, pentru stingerea incendiului. La club au rămas pentru supraveghere șase autospeciale de stingere, o mașină de descarcerare și o ambulanță SMURD. Un număr de 44 de persoane au fost transportate sau au ajuns pe cont propriu la spital, dintre care doar 5 mai sunt internate. Niciuna dintre persoanele care mai sunt internate nu prezintă arsuri.

Etichete: cluburi, controale isu, incendiu bamboo, isu, ISU Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE