CONTROALE într-un COMPLEX COMERCIAL din BUCUREȘTIPolițiștii specializați în investigarea criminalității economice acționează vineri dimineaţa într-un complex comercial de produse alimentare din sectorul 6 al Bucureștiului. Se verifică proveniența și calitatea produselor alimentare.

Control centru comercial Bucuresti
Control centru comercial Bucureşti

Polițiștii din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române și cei ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, împreună cu specialiști din cadrul Autorității Naționale Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, desfășoară verificări într-un complex comercial de produse alimentare din sector 6 al municipiului București, se arată într-un comunicat IGPR.

Activitatea vizează protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit cu produse alimentare neconforme, combaterea evaziunii fiscale și protejarea bugetului consolidat al statului.

În cadrul acțiunii vor fi verificați agenți economici care comercializează en-gros legume și fructe provenite din import și achiziții intracomunitare, carne proaspătă și congelată, precum și proveniența și calitatea produselor alimentare puse în circulație.

Etichete: centru comercial sector 6, control, control Bucureşti, control centru comercial bucuresti

0/1 COMENTARII
Gica
05 Aug 20:48
+0
VOTURI
-0
Spuneti si voi la Ghetarie pe B-dul Timisoara...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE