VERIFICĂRI în spitalele din Capitală unde au fost internaţi răniţii de la #COLECTIVCorpul de control al premierului face verificări în spitalele din Capitală unde după incendiul din clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015, au fost internaţi peste 150 de răniţi. Marţi, inspectorii au fost la Spitalul de Arşi.

Controale la Spitalul de Arsi
Controale la Spitalul de Arși
Foto: jurnalul.ro

Inspectorii Corpului de control al premierului vor face verificări, pe lângă Spitalul de Arşi, la Spitalul Bagdasar-Arseni, Spitalul Elias, Spitalul Militar, Spitalul Sfântul Pantelimon, Spitalul Floreasca, Spitalul Universitar, Spitalul Gerota, Spital SRI "Agrippa Ionescu" şi Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Controlul vine după ce în urmă cu două săptămâni a anunţate concluziile raportului de control privind intervenţia de urgenţă la incendiul din clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015, transmite realitatea.net

Raportul a arătat că autorităţile nu s-au coordonat, iar printre cauze se numără lipsa de exerciţiu în caz de urgenţe majore, neconcordanţe în legislaţie, dar şi o bază materială deficitară.

Acelaşi raport arată că numărul personalului medical a fost şi este insuficient chiar şi raportat la intervenţia în situaţii obişnuite, ceea ce, potrivit documentului, afectează grav capacitatea de 4/7 intervenţie a acestei structuri.

Etichete: corpul de control premier, spitalul de arși

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE