CONTROL de amploare al ANAF la Dragonul Roșu, luni dimineațăControl al Fiscului în complexul comercial Dragonul Roșu. 120 de inspectori ANAF participă la acțiune. 

ANAF va face ZILNIC controale la Dragonul Rosu. Ce au descoperit inspectorii pana acum
ANAF va face ZILNIC controale la Dragonul Roşu. Ce au descoperit inspectorii până acum
Foto: realitatea.net

Luni, la ora 7.30, 120 inspectori (60 de echipe) au demarat verificările în complexul comercial Dragonul Roșu, în cadrul  Operațiunii "Cristal".

"În pregătirea acestei acțiuni au fost efectuate monitorizări ale intrărilor și ieșirilor de marfă, dar și analize de risc ale agenților economici care iși desfășoara activitatea în acest engros. Reamintim faptul că în cadrul operațiunii "Cristal" sunt vizate 60 de engros-uri, iar la sfârșitul acestei prime etape care se va finaliza pe 25.12.2015, operațiunea va fi reluată la începutul anului 2016, avându-se în vedere rezultatele rapoartelor de evaluare ale primei etape", au precizat reprezentanții ANAF într-un comunicat remis B365.ro

Miercuri, ANAF va prezenta rezultatele obtinute in urma actiunilor de control de saptamana trecuta, cand au avut loc primele verificari in 15 engros-uri din toata tara.

Etichete: ANAF, control, Dragonul Roşu, Fisc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE