Controlorii de trafic din cadrul ROMATSA intră în grevă de avertisment, săptămâna viitoareControlorii de trafic din cadrul ROMATSA vor intra în grevă de avertisment,  de miercuri, 15 iulie, conform unor surse din companie. 

Noi negocieri cu sindicalistii de la ROMATSA, pe 21 iulie. Posibila GREVA GENERALA
Noi negocieri cu sindicaliştii de la ROMATSA, pe 21 iulie. Posibilă GREVĂ GENERALĂ
Foto: companiidestat.ro

Angajaţii ROMATSA de la control de trafic vor iniţia, pentru prima oară în istorie, o grevă de avertisment, miercuri, 15 iulie, între orele 11.00 şi 13.00, informează realitatea.net, citând surse din companie. Doar 30% dintre avioane vor zbura pe timpul manifestaţiei.

Astfel, călătorii care şi-au achiziţionat bilete în acest interval vor întâmpina probleme, dat fiind că pe perioada manifestaţiei vor zbura doar 30% din avioanele care erau programate în ziua respectivă.

"Este prima grevă din istoria controlorilor din România. Nu o facem din motive de bani, măriri de salarii sau alte drepturi, ci pentru că tovarăşul general îndreaptă ROMATSA spre colaps", au declarat iniţiatorii.

Controlorii de trafic se tem că îşi vor pierde locul de muncă după ce, acum câteva luni, s-a schimbat managementul în cadrul companiei. Negocierile din această perioadă dintre directorul general, Ion Aurel Stanciu, şi controlori au eşuat.

Unul dintre participanţii la negocieri susţine că, din informaţiile sale, acestea s-au realizat, în anumite cazuri, individual. Acesta a explicat că unora dintre controlori li s-a promis un salariu mai bun, dacă vor trece de partea noului management.

Etichete: grevă, ROMATSA, trafic

0/1 COMENTARII
TVK
09 iul 12:37
+0
VOTURI
-0
ROMATSA? Aia care habar n-au ce inseamna coordonatele geografice, care habar n-au cum sa transforme coordonatele dintr-un sistem de masura in altul? Aia angajati pe pile si relatii?
Aia care au lasat supravietuitorii accidentului din Apuseni sa moara de frig???

Si oamenii astia fac greva?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE