Controlorii RATB au început să poarte veste reflectorizante de culoare albastrăControlorii RATB vor fi mai ușor de identificat. Astfel, toți poartă veste reflectorizante de culoare albastră și au inscripționată sigla RATB. Pe spatele vestei este scris cu litere mari CONTROL.

Măsura aplicării unor elemente de identificare pe hainele controlorilor de bilete face parte dintr-un set de măsuri luate de Regia de Transport pentru a-i determina pe oameni să-și valideze titlurile de călătorie, spune purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, potrivit bucurestifm.

"Am instituit un nou element de identificare vizuală în rândul controlorilor de bilete. Este vorba de o vestă pe care scrie «Control RATB», vestă prin care ne propunem întărirea autorității de control. Scopul nu este acela de a amenda călătorii care nu au bilet, ci de a-i determina să-și cumpere un titlu de transport. Profilul controlorului este altul acum. El a devenit interfața Regiei. Este reprezentantul RATB în teritoriu. El poate da informații călătorilor privind anumite trasee, de exemplu. Considerăm că acest element de identificare vizuală este benefică pentru bucureșteni. Schimbarea face parte dintr-un amplu proiect de îmbunătățire a imaginii RATB. Vor urma și alte acțiuni în acest sens", a declarat Constantin Tobescu.

Purtătorul de cuvânt al RATB a mai spus că prin acest element se așteaptă și la o diminuare a contravențiilor în mijloacele de transport în comun.

 

Etichete: Controlori RATB, masuri ratb, modificari ratb, RATB

0/5 COMENTARII
VioDumi
02 Jun 23:45
+0
VOTURI
-0
Gabi, tu esti sigur ca nu vei apuca sa fii pensionar?
gabi
02 Jun 16:47
+0
VOTURI
-0
Poate le reduceti calatoriile la pensionari care nu au astampar , toata ziulica se plimba prin autobuze si tramvaie.
Iar pe tigani sa-i dati jos ca ei nu platesc transportul .
Boschetarii care isi fac veacul si imput mijloacele de transport cu mirosuri pestinentiale si de nesuportat. Iar noi platitorii de abonamente suntem VICTIME !
PREZIOSO
02 Jun 12:56
+0
VOTURI
-0
Sa vezi blaturi acum. Inca sunt in dubiu daca sa-mi incarc abonamentul incepand de saptamana viitoare :D
Sigur ca da
02 Jun 08:14
+0
VOTURI
-0
Sa fii tampit sa validezi printre hoardele de pensionari si tigani
Autobuzu Bucalesti
02 Jun 07:50
+0
VOTURI
-0
Dar catuse, pulane si arme automate le-ati dat? Ca vestele nu cred sa le fie de mare ajutor in orasul asta atat de civilizat.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE