Controlorii RATB implicaţi în incidentul de sâmbătă vor fi cercetaţi disciplinarControlorii implicați în incidentul de sâmbătă dintr-un tramvai din Capitală vor fi cercetaţi disciplinar şi ar putea fi concediaţi.

Controlorii RATB implicati in incidentul de sambata vor fi cercetati disciplinar
Controlorii RATB implicaţi în incidentul de sâmbătă vor fi cercetaţi disciplinar

RATB a demarat cercetarea disciplinară în cazul acestora, iar sancțiunile vor putea merge până la desfacerea contractului de muncă, potrivit purtatorului de cuvant al RATB, Constantin Tobescu.

Într-un tramvai din Capitală, sâmbătă, a avut loc o altercație între o controloare de bilete și doi călători.

În urma unor schimburi de replici, angajata RATB nu s-a mai controlat și a încercat să-i lovească pe cei doi.

VEZI ŞI Scandal în RATB cu înjurături, bătaie şi urlete. Controlorii, scuipaţi de călători VIDEO

Etichete: Controlori RATB, RATB, scandal controlori ratb, scandal tramvai

0/6 COMENTARII
Mirela
28 Sep 22:54
+0
VOTURI
-0
Nu inteleg de ce mai ies atatea discutii cand RATB a reintrodus plata prin SMS.
Vezi controlorii (de departe chiar, cu vestele alea albastre pe ei), stii ca n-ai bilet, scoti telefonul rapid si dai un SMS. Si nu mai e motiv de cearta, ca nu era deschis la chiosc, ca am uitat ca mi-a expirat ieri, ca bla-bla-bla...
Am asistat la o scena cand cineva a dat SMS in fata controlorilor. Aia au verificat apoi, au multumit si-au plecat mai departe. Civilizat. Sa stii insa ca n-ai bilet si sa mai faci si gura... penibil.

Cat despre atitudinea controloarei in cauza, sunt de acord cu primul comentator. Daca stii ca nu te poti stapani cand lucrezi cu oamenii, du-te in padure! Nu e in regula sa te certi cu cineva pe strada, din orice motiv, si sa-i dai in cap ca sa-ti dovedesti punctul de vedere.
Tobescu
28 Sep 09:19
+0
VOTURI
-0
N-ai inteles nimic.
N-am spus ca nu trebuie sa-ti platesti calatoria. Fii atent la ce-am scris. Daca nu stii sa citesti, roaga pe altcineva, dar nu fii cretin doar ca sa-mi dovedesti mie ca esti. Stiu ca esti, si la fel stiu si ceilalti cititori. Ne pare rau pentru tine, dar asta e, se mai intampla. Cineva trebuie sa foe si cretin, iar de data asta esti tu.

Deci. Indiferent ca ai sau nu bilet, controlorii NU au voie sa te agreseze. Nici verbal ,nici fizic. NU au voie sa te perchezitioneze, sa-ti caute prin buzunare buletinul sau banii. NU au voie sa te retina. Au insa voie sa cheme Politia, care este abilitata sa ia masurile necesare.
Daca tu te substitui Politiei, facandu-ti dreptate in locul lor, incalci legea si poti fi pedepsit penal. Tu, ca si controlor, ai doar dreptul sa verifici daca am sau nu legitimatie de calatorie valabila. N-am, ai dreptul sa-mi ceri sa-ti platesc amenda. Nu vreau, chemi Politia. Simplu si elegant, fara tiganeli ca la tine acasa.

Si-ti repet, nu astepta sa fii filmat cand te desfasori in tramvaie, da-ti singur demisia. E mult mai elegant, cretinule!
Inca un cretin
28 Sep 08:24
+0
VOTURI
-0
Pune ba cretinule mana si plateste-ti calatoria cand urci in autobuz. Esti corect? Esti cinstit? Altfel taci si plateste-ti amenda. Nu e nimeni obligat sa-ti suporte isteriile de facebook, nici angajatii nici ceilalti pasageri. Te-au prins controlorii si ti-au tras-o cu bilet valabil? Esti cetatean european plin drepturi si la valoare ta nu ai un leu treizeci.
Tobescu
28 Sep 08:07
+0
VOTURI
-0
Cretinule, da, ii cerceteaza pe aia care-ti "umfla botu'"!
Ce nu poti tu pricepe ca exista autoritati care pot dispune masuri coercitive. Cand iti faci tu singur dreptate, e fapta penala! In niciun caz nu ai voie sa-ti faci singur dreptate, "controlorule"!
Mergi tu singur si da-ti demisia, si nu mai astepta sa te filmeze lumea cand iti umfli muschii in tramvaie si faci pe gorila turbata!
Cretinilor
28 Sep 07:59
+0
VOTURI
-0
Va bucurati ca ii cerceteaza pe aia, nu? Jubilati, nu-i asa, infractorilor! Sunteti in stare sa va spargeti capetele pentru un leu treizeci! Hai sa vedem, daca iesiti cu marfa neplatita din supermarket, ii cerceteaza disciplinar pe aia de la paza dupa ce va umfla botu' si va dau pe mana politiei?
Badea Gheo
27 Sep 13:51
+0
VOTURI
-0
Daca stii ca nu te tin nervii, nu lucrezi cu oamenii. Nu relatii publice, nu raspuns la telefon, nu secretariat, nu vanzatoare, nu controloare.

Demitere cat mai rapida!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE