Contul principal al PSD, BLOCAT, din cauza unei datorii de la lansarea lui Ponta pe Arena NaționalăUn cont principal al PSD, cel de la sediul central al partidului, este blocat în urma unei popriri în valoare de peste 55.000 de euro, impusă de Primăria Capitalei. Poprirea a fost impusă pentru datorii de la lansarea lui Victor Ponta de pe Arena Naţională, din 2014.

Contul principal al PSD, BLOCAT, din cauza unei datorii de la lansarea lui Ponta pe Arena Nationala
Contul principal al PSD, BLOCAT, din cauza unei datorii de la lansarea lui Ponta pe Arena Națională
Foto: monitorulcj.ro

PSD are o datorie de peste 55.000 de euro la Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, din subordinea Primăriei Capitalei. Administraţia este cea care a închiriat social-democraţilor Arena Naţională în anul 2014, pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, informează mediafax.ro.

În acest moment, PSD nu poate folosi acest cont pentru niciun fel de operaţiuni, însă, potrivit unor surse social-democrate, suma nu este greu de acoperit. De altfel, liderii PSD au început deja un plan pentru strângerea banilor, în special din cotizaţiile membrilor. Încasările din această sursă au crescut în ultima perioadă, iar social-democraţii au impus tuturor candidaţilor la alegerile locale şi parlamentare din 2016 să aibă cotizaţiile la zi pentru a fi eligibili.

Această situaţie este cunoscută în PSD de la finalul anului trecut, însă până în acest moment datoria nu a putut fi plătită.

La mijlocul lunii decembrie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că lansarea candidaturii la prezidenţiale din 2014 a lui Victor Ponta nu a fost plătită de către PSD, confirmând informaţiile pe această temă apărute în presă şi adăugând că partidul va strânge banii necesari pentru a se achita de această datorie.

Întrebat dacă evenimentul de pe Arena Naţională din septembrie 2014, prin care Victor Ponta şi-a lansat candidatura la prezidenţiale, a fost plătit de către PSD, Dragnea a spus că nu. "N-a fost plătit de PSD şi urmează să vorbim cu colegii să strângem fonduri ca să plătim o datorie de la lansarea candidatului la prezidenţiale", a afirmat liderul PSD.

Etichete: conturi psd, poprire, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE