Copii și oameni bătrâni și bolnavi, aruncați în stradă de Biserică. CARE ESTE MOTIVULZeci de oameni săraci, bolnavi și cu copii ar putea să rămână în stradă în prag de iarnă pentru că Biserica îi evacuează. Adăpsturile în care stau oameni se află pe terenurile Bisericii Ortodoxe Române care acum vrea să le vândă. 

Copii si oameni batrani si bolnavi, aruncati in strada de Biserica. CARE ESTE MOTIVUL
Copii și oameni bătrâni și bolnavi, aruncați în stradă de Biserică. CARE ESTE MOTIVUL

Biserica Ortodoxă Română vrea să vândă pământul care, în urmă cu mai multe decenii, a fost donat Arhiepiscopiei Bucureştilor pentru a asigura un adăpost enoriaşilor. Oamenii care locuiesc acum acolo ar putea fi dați afară chiar înainte de sosirea iernii. Ei spun că nu au unde să se ducă şi sunt disperaţi.

Cele patru familii care locuiesc pe terenurile Bisericii aşteaptă, dintr-o clipă în alta, să fie date afară din case cu mascaţii şi executorul judecătoresc. Mulţi sunt bolnavi şi neputincioşi. 

Cel care a primit însărcinarea să evacueze terenul a fost preotul paroh. Acesta nu a avut niciun pic de înţelegere pentru bătrânii şi copiii care vor rămâne fără acoperiş deasupra capului. 

Arhiepiscopia Bucureştilor şi Patriarhia nu şi-au exprimat punctul de vedere cu privire la situaţia oamenilor ce vor ajunge în stradă.

Sursa: antena3.ro

Etichete: Arhiepiscopia Bucureştilor, biserica ortodoxă, evacuaţi, Patriarhia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE