Copiii cadrelor didactice, scutiţi de taxa de înscriere la facultate şi cazare. PROIECTCopiii cadrelor didactice şi ai personalului didactic auxiliar ar putea beneficia de gratuitate la înscrierea la concursurile de admitere la facultate şi la cazare în cămine şi internate, potrivit unui proiect de lege adoptat, miercuri, de Camera Deputaţilor.

Copiii cadrelor didactice, scutiti de taxa de inscriere la facultate si cazare. PROIECT
Copiii cadrelor didactice, scutiţi de taxa de înscriere la facultate şi cazare. PROIECT

Copiii personalului didactic şi didactic auxiliar în activitate sunt scutiţi de plata taxelor de înscriere la concursurile de admitere în cămine şi internate", potrivit unui proiect de lege care modifică articolul 277 din Legea Educaţiei Naţionale, adoptat de Camera Deputaţilor.

De asemenea, copiii profesorilor ieşiţi la pensie şi copiii orfani de unul sau ambii părinţi ce au activat în sistemul de învăţământ beneficiază de aceleaşi facilităţi.

Propunerea legislativă pentru modificarea articolului 277 din Legea Educaţiei Naţionale nr. 1/2011 a fost adoptată cu 265 de voturi "pentru", nici un vot "împotrivă" şi nicio abţinere. Camera Deputaţilor este prima cameră sesizată.

Sursa: gandul.info

Etichete: cadre didactice, cazare, copii, facultate, înscriere, taxa

0/1 COMENTARII
zzz
17 feb 22:50
+0
VOTURI
-0
de ce ? ar trebui eliminate toate inegalitatile astea ... sunt mai multe categorii care beneficiaza de diverse chestii doar ca iau salariul dintr-un domeniu sau altul. nu e normal .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h